Essence Colour & Go; 04 Space Queen + 05 Sweet As Candy.

Deze keer weer 2 Essence colour&go lakjes in 1 artikel en dit keer heb ik gekozen om 04 space queen en 05 sweet as candy samen te nemen omdat ze gewoonweg erg pretty bij elkaar staan.
Ten eerste zijn beide lakjes fijn in gebruik en kosten ze maar €1,29 per stuk. Ook zit er in beide potjes 5ml en hebben ze een fijn kwastje. Wel kan het soms wat lastig zijn om te lakken omdat de dopjes dus ook aardig klein zijn, maar dit is zo’n nihiel minpuntje dat ik me daar niet eens iets van aantrek!
 (04 space queen)
 
04 space queen is 1 van mijn favoriete lakjes als ik met nailart bezig ben, gewoon omdat deze aan elk design een mooie glittery finishing touch geeft. 05 sweet as candy is een mooie licht roze effen tint die niet erg goed dekt maar wel erg mooi als nude lakje te gebruiken is. Wel droogt deze lak heel snel waardoor je de kleur ook makkelijker en sneller kunt opbouwen. 
 (05 sweet as candy)
 
Al met al, weer 2 mooie en favoriete lakjes in mijn stash!
x femketje
PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen? Het is nog maar 1 dag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Colour & Go; 04 Space Queen + 05 Sweet As Candy.”

  1. Leuke lakjes, ik heb ze ook maar de eerste is bij mij helemaal stroperig en dik.

    Liefs

  2. ik heb as sweet as candy ook, ik vind het een verschrikkelijk lakje. ik dacht dat hij wat rozer zou zijn, maar je ziet 'm amper ):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//