En Zo Spendeer Je Je Vrije Dag Bij De Huisarts & Het Ziekenhuis…

Iets wat ik het liefste doe op mijn vrije dag is lekker mijn nagelstjes een nieuwe mani-beurt geven, filmpje kijken, wasje draaien en boodschappen doen. Vandaag liep eigenlijk totaal anders. Vanochtend had ik een afspraak bij de huisarts gemaakt omdat ik al ruim een week pijn had tijdens het ademen, bewegen, noem maar op, aan mijn rechter ribben en in mijn rechterlong. Ik dacht eerst dat het gewoon spierpijn was maar het werd na een dag of 3 steeds erger, vooral als ik wilde gaan slapen en op mijn rug lag. Dan maar met tegenzin naar de huisarts…

hospital

Eenmaal bij de huisarts heeft hij me kort onderzocht en meteen doorgestuurd naar het ziekenhuis waar ik bloed moest laten prikken en xrays moest laten maken van mijn longen. Ook was er bij de huisarts nog een hartfilmpje gemaakt en werd ik echt op alles getest. De HA was bang voor een longembolie, aangezien ik net weer een kleine 3 maanden met de diane pil begonnen ben, en je daarmee een wat verhoogd risico heb op zulke fratsen.

Om 2 uur vanmiddag was ik thuis, om half 4 moest ik weer terug naar de dokter voor de uitslag. Gelukkig was dit goed nieuws! Geen infectie, longembolie of kanker, want ja.. met mijn familie geschiedenis vloog dat best wel even door mijn hoofd. De foto’s van mijn longen waren nog niet binnen maar de dokter verwacht niet dat daar iets op te zien zal zijn wat schokkend is, aangezien mijn bloed en hart perfectemundo in staat zijn te doen wat ze moeten.

Waarschijnlijk hebben mijn ribben en rechter long een opdonder gehad van mijn 2 weken durende kriebelhoest van 3 weken geleden. Deze zou met 2 weken en een shitload rust weer okay moeten zijn. Dus op dit moment mag ik niet zwaar tillen en moet ik rustig aan doen, iets wat voor mij vrij lastig is maar mijn lichaam geeft het vanzelf aan als ik too much doe. Voor nu toch echt ff slow downen, maar dat betekend wel dat ik alle tijd heb in de avonden om met mijn nieuwe rode Nikon D5200 te spelen!! :D Want die heb ik tussendoor ook nog even van Roy gekregen :3

nikond5200femketje

Ik ben best wel ff geschrokken van dit ziekenhuis avontuur, maar soms is het goed om ff met beide benen op de grond gezet te worden.

Gezond zijn is niet altijd vanzelfsprekend blijkt maar weer.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “En Zo Spendeer Je Je Vrije Dag Bij De Huisarts & Het Ziekenhuis…”

  1. zo heb je zo maar wat idd. gelukkig viel dit mee en heb je eigenlijk juist niets. Altijd spannend.. rustig aan

  2. Gelukkig dat de uitslag goed was! Die hele mikmak heb ik zelf ook een keer gehad, ook bloedprikken, foto’s maken, omdat het inderdaad een longembolie kon zijn van de dianepil die ik toen nog slikte. Uiteindelijk bleek het gewoon een lastige spier te zijn..

    Mooie camera joh, die kleur! :D

  3. Oh fijn dat het niets ergs is joh. Snap dat het even schrikken was. Hopelijk is die pijn snel over! Mooie nieuwe camera, WoW!

  4. Jeetje, dat was schrikken zeg! Gelukkig valt het allemaal nog mee. En door al dat hoesten kunnen je ribben en alles ook pijn gaan doen ja =( Beterschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//