ELF Polish Cranberry.

Laatst had ik een gaaf ELF pakket gewonnen bij Laura waarbij ik van 5 verschillende producten de keuze had welke kleuren e.d. ik graag zou willen ontvangen. Ook mocht ik een lakje kiezen en ik koos Cranberry. Een perfecte najaar kleur!

Ik heb niet zo erg veel donker rode burgundy lakjes en zeker niet een die zo pretty is als deze. Ik heb wel al eerdere ervaringen opgedaan met andere ELF lakjes (toen de formule nog niet verbeterd was en ze nog €1,00 per stuk kostte i.p.v. de €2,50 die ze nu kosten) en toen was ik er ook wel positief over maar werd ik niet zo blown away zoals ik met dit lakje wel had. De kleur zelf is dus donkerrood/burgundy ish met veel goudkleurige shimmer. De shimmer maakt het echt een feestelijk lakje, perfect voor kerst en oud en nieuw!

De lak zelf is qua substantie goed, niet te dik en zeker niet te dun en de lak dekt met 2 laagjes. De lak droogt ook redelijk snel, vooral als je dunne laagjes aanbrengt. De lak kost normaal dus €2,50 voor een flesje van 10ml lak, en is vergelijkbaar met Catrice lakjes qua prijs, kwantiteit en kwaliteit. Het enige minpuntje aan de lak is de verkrijgbaarheid. Je kunt ELF hier in Nederland alleen online bestellen waarbij de verzendkosten aardig hoog zijn.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “ELF Polish Cranberry.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//