ELF Mineral Lipstick In Ripe Rose.

Over de minerale lijn van ELF heb ik vrij weinig negatiefs te zeggen. Toen ik laatst een pakketje met verschillende ELF producten naar keuze won op een andere blog koos ik voor deze minerale lipstick in de kleur Ripe Rose. Ik was best verrast toen ik de lipstick voor het eerst in real life zag. De kleur is namelijk veel donkerder dan dat ELF op hun website laat zien.

Ik verwachte een lichte oudroze tint. In plaats daarvan is deze lipstick erg donker bruin/roze wat het wel weer een perfecte najaarskleur maakt. Toch vind ik het best verwarrend aangezien dezelfde kleur onder dezelfde naam totaal anders is op de site. Jammer maar helaas van de kleur die ik eigenlijk wilde. Nu verder naar alle positieve eigenschappen van de lipstick.

De lipstick is lekker creamy en droogt de lippen niet uit. Daarnaast bevat de lipstick geen parabenen of andere chemische niet natuurlijke stofjes. De kleur is ook best goed houdbaar op de lippen en smudged niet snel. Ook “bloedt” de lipstick niet en trekt deze niet snel in andere lijntjes van de lippen.

Al met al een aardig goede lipstick, alleen is de kleur dus totaal niet wat ze op de ELF site laten lijken. Een minerale lipstick van ELF kost €5,00 per stuk.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “ELF Mineral Lipstick In Ripe Rose.”

  1. Wat een mooie kleur, ik denk dat ‘ie je echt prachtig staat! Zelf heb ik dat ook eens gehad met een lippenstift van ELF. In ‘t echt zag ‘ie er totaal anders uit! Nouja, gelukkig dat dit ook een mooi kleurtje is :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//