ELF Eyelid Primer In Sheer.

Laatst had ik een gaaf pakket gewonnen met verschillende ELF producten in. Ook deze oogschaduw basis oftewel eyelid primer wilde ik graag eens uitproberen. Een even kijken of deze beter is dan mijn oude vertrouwde Essence oogschaduwbasis!

DSC_1627 copy DSC_1630 copy Als eerste de verpakking, niet verkeerd, ziet er netjes uit en ligt makkelijk in de hand. Net zoals de meeste eyelid primers/oogschaduw basissen heeft deze van ELF een spons applicatortje die zacht aanvoelt. Wel merk ik dat ik als ik de applicator uit de huls haal, er vrij weinig product aan zit en ik dus meerdere keren in de huls moet om wat meer product er uit te ‘scheppen’.DSC_1631 copy

De primer zelf vind ik wel fijn, er zit alleen een beetje een aparte geur aan maar deze vind ik verder niet overheersend of storend als ik het gebruik. Verder doet deze ELF primer precies wat een primer zou moeten doen; kleuren worden intenser en de oogschaduw blijft langere tijd goed op zijn plek zitten.

Al met al, zeker niet een slechte primer voor maar €1,00!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winacties? Je kunt een awesome skull ring en skull armband winnen & €25 xmas-shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “ELF Eyelid Primer In Sheer.”

  1. ELF! Daar wil ik al zolang iets van proberen maar elke keer vergeet ik het op de een of de andere manier. Ziet er goed uit. :)

  2. Dat klinkt goed! En dat voor maar 1 euro, alleen ontzettend jammer van de verzendkosten =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//