ELF – Eyebrow Treat & Tame *Voor Blondines!*

Als blondje is het best wel lastig om een wenkbrauw gel (en poeder of potlood) te vinden die niet te donker, te oranje of gewoonweg te slecht matchend is. Tot ik wat producten van ELF mocht uitkiezen om te gebruiken in een get ready with me video die je HIER kunt bekijken en waar je meteen deze wenkbrauwgoodies in real life aan het werk kunt zien.

DSC_4961 copy DSC_4963 copy De ELF eyebrow treat & tame set in de kleur Ash is ideaal voor iemand met blonde fijne wenkbrauwtjes als ik. Het is echt een ashy tint die perfect aansluit bij mijn eigen natuurlijke wenkbrauwkleur. Zelf gebruik ik eigenlijk alleen de gekleurde kant van dit duo. Het treatment goedje is doorzichtig en bedoeld om je wenkbrauwen sneller en gezonder te laten groeien om zo een vol paar wenkbrauwen te krijgen. Of dit ook echt werkt is voor mij een raadsel, ik heb het wel een week gebruikt maar merkte geen verschil. Misschien merk ik meer als ik het langer zou gebruiken, maar ik denk niet dat mijn wenkbrauwen veel voller of groter gaan worden dan ze nu zijn. De gekleurde gel is ideaal en erg handig aan te brengen met het borsteltje.

DSC_4964 copy

Dit duo werkt voor mij prima, ondanks dat ik alleen de kleur zelf gebruik en is goed betaalbaar voor maar €4,00!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “ELF – Eyebrow Treat & Tame *Voor Blondines!*”

  1. Zier er goed uit. Ik zweet alleen niet of ik het groei serum zou gebruiken, maar de kleur van de gel is mooi.

  2. Dat is inderdaad goed te doen voor die prijs! ik heb al jaren een oogpotlood van Rimmel.. die is ook een beetje die kleur :)

    1. Haha ja dat lijkt mij ook! Nooit echt gedoe een kleur te vinden denk ik :3 In ieder geval niet snel een kleur die veel te donker is XD

  3. Het zou natuurlijk amazing zijn als je er dikke volle borstels mee krijgt. :p Althans, voor de peoples die bijvoorbeeld hele dunne brows hebben. De kleur is zeker mooi, top dat het ook jouw kleur is. :D

  4. Ik heb dit product ook in de kleur dark. Helaas werkt het voor mij niet heel erg goed, maar het is wel fijn voor een lichte touch-up :)

  5. Lijkt me wel iets, ik ben zelf ook blond en het is idd moeilijk om een goed potlood te vinden, meestal is het te rood voor mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//