ELF Duo Eyeshadow Cream.

In mijn eerste bestelling bij ELF had ik ook deze twee cream eyeshadows besteld, elk voor maar €1,00.

De verpakking van deze cream oogschaduws vind ik wel okay, niet erg stevig maar gezien de prijs kan het er zeker wel mee door. Het is een soort potje met een schroefdekseltje en ik vind het persoonlijk wel fijn werken.
 (Black Licorice)
 (Black Licorice)
Zelf heb ik de twee duo’s in blueberry en black licorice en de pigmentatie is echt super! Vooral de donkere kleuren zien er erg goed uit en de lichtere kleuren hebben een mooie shimmer. Deze zijn dus zeker goed te gebruiken als highlighter.
 (Blueberry)
 (Blueberry)
Wel is de cream redelijk hard maar brengt deze wel makkelijk egaal aan. Ook zit er aan deze creams een ietwat rare geur die ik niet echt kan uitleggen maar gelukkig ruik je deze niet als je het product zelf draagt.
Zeker een aanrader als je een keer bij ELF besteld en je wil nog een fijne en goedkope cream oogschaduw uitproberen!
  (Blueberry gebruikt in een EOTD)
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “ELF Duo Eyeshadow Cream.”

  1. Wat een ontzetten goede pigmentatie!
    vind alleen de verpakking erg goedkoop ogen, maarja wat wil je voor 1 euro :P

  2. Swatches zien er goed uit :) Helaas creasen echt alle cream oogschaduws zo erg bij mij..

  3. Je kunt ze ook heel fijn als base gebruiken. Ik gebruik ze zelf altijd als gel liner, werkt ook top. En voor een feestje ofzo kun je ze ook als lipstick gebruiken! :D

    Zoals je misschien wel raad, is het een van mijn favoriete producten! Heel multifunctioneel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//