Een Leuke Personal Update :D

Ola lieve lezers,

ik zal maar gewoon eerlijk zijn: ik heb geen tijd gehad de afgelopen dagen om voor vandaag een nieuw uitgebreid review artikel klaar te stomen en in te plannen. Deze week is er zoveel gebeurt, maar allemaal in positieve zin want ik heb een nieuwe baan!

pigment-happy-jackson-great-new-job-greeting-card-gf829b_1

LIKE WHUUT, je werkt toch bij de Vero Moda?! Yesh, dat was inderdaad zo maar na 6 maanden was het voor mij tijd om verder te gaan. Very long story short, ik wilde gewoon iets anders en was er echt aan toe. Ik werk dus vanaf morgen *binnen 2 dagen heb ik gewoon een nieuwe baan geregeld XD* bij een super leuk kleding, accessoire en home deco winkeltje in Middelburg. Het is echt helemaal mijn ding en hoop dat ik een super leuk tijd tegemoet ga waarbij ik nog eens geld verdien ook!

Ik ben in ieder geval echt super excited en ben blij dat ik de stap heb durven zetten om bij het ene te stoppen en iets totaal nieuws aan te gaan. Soms is volwassen zijn freaking eng, maar in de meeste gevallen heb je geen keuze en moet je. Hoe eng het ook is, je groeit er door als mens zijnde :3

really-good-the-bright-side-today-new-job-tomorrow-the-world-greeting-card-bs147_1

Wat betekent deze verandering voor femketje.nl? Helemaal niets, nouja… misschien dat ik wat minder tijd zal hebben om vooruit te werken maar zoals altijd blijf ik gewoon dagelijks doorbloggen. In drukke tijden 1 artikel per dag, en wanneer het wat rustiger is 2 artikelen per dag.

Maar nu ff over jou, jij lieve lezer van me. Hoe gaat het met jou?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Een Leuke Personal Update :D”

 1. Heel tof! Wat een lef dat je zo je baan op durft te zeggen en wat goed dat je zo snel een nieuwe baan hebt gevonden! Goed bezig :D

 2. Wat een geweldig nieuws! Wist niet eens dat je op zoek was. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en hopelijk zou je het daar enorm naar je zin hebben.

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, heel leuk! En snel gevonden ook, dat hoor je tegenwoordig niet zo snel meer, dus; yay! :)

 4. heel fijn! gefeliciteerd! een volgende stap nemen is altijd eng maar kan alleen maar beter worden toch?! succes!

 5. Ah wat leuk zeg, gefeliciteerd!
  Jammer dat je het niet meer naar je zin had bij je oude baan, leek alsof het wel echt iets voor jou was! Maar de klik moet je ook hebben en misschien voelt dit veel beter :-)!

 6. Wat geweldig voor je! Hoop dat je het hier enorm naar je zin zal hebben! En tja volwassen worden/zijn betekend soms nieuwe spannende uitdagingen aangaan. Have fun vandaag op je eerste werkdag! ;-) En ja met mij…ook hier spannende nieuwe ontwikkelingen (op mijn 47e) vanaf maandag start ik met mijn lang gekoesterde droom; opleiding allround nagelstyliste. Zo heel erg blij mee! Heel spannend! Zou me toch wat zijn om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Je ziet Femke, je bent nooit te oud om dromen te hebben. ;-) Lieve groetjes Mandy

 7. Gefeliciteerd! Ook echt knap van je dat je dat zo snel hebt geregeld. Ik ga vanavond voor het eerst werken op een evenement :$

 8. Stoer van je! Klinkt leuk, ook meer variatie in spullen, heb je toch verschillende dingen te doen en kun je over verschillende producten advies geven!
  Heb zelf ook zo´n zin in wat anders, maar mijn contract loopt 1 juli pas af.
  Heb een helpende diploma, maar dat gaat er een beetje uit, dus nu ben ik hulp, maar ik wil mijn hersen iets meer gebruiken.
  Soms krijgt je leven zo´n andere wending als je iets mwa vind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//