Ebay Tip: Electric Facial Cleanser.

Een tijdje terug hebben jullie deze al voorbij zien komen in een soort van ebay shoplog toen ik het net besteld had. Ik had het al een tijdje binnen voordat ik dit artikel nu type en voordat ik de foto’s had gemaakt want ik wilde het erg goed uittesten. Deze facial cleanser, een soort van cheap ass clarisonic mia achtig apparaatje kostte me omgerekend zo’n €6 bij deze verkoper.

DSC_2672 copy DSC_2673 copyIk vind het zelf wel een handig ding en zeker een veel betaalbaardere optie dan de originele electische facial cleansers. Deze werkt dan wel niet met een accu die je herhaaldelijk kunt opladen, maar je steekt er gewoon 2 simpele AAbatterijtjes in die na al die weken dat ik het gebruik nog steeds niet aan vervanging toe zijn. Het enige echte minpunte aan deze electrische cleanser is dat hij niet helemaal waterdicht is *vooral niet bij het gedeelte waar de batterijen in zitten, onder de douche gebruiken zou ik dus afraden!*

Deze cleanser heeft in totaal 4 verschillende opzetstukken die verschillende functies hebben. Daarnaast zit er bovenop de cleanser nog een gedeelte waar je water in kunt doen om tijdens het reinigen van je gezicht even wat water op de huid te sprayen. Deze functie gebruik ik zelf niet echt maar op zich is het wel een handig detail mocht je af en toe toch wat water nodig hebben. De opzetstukken zelf zijn: een borsteltje om te exfoliëren; een sucktion cup om mee-eters e.d. te verwijderen *deze werkt niet echt goed, ik merk zelf niet dat deze verstopte poriën leeg kan halen*; een opzetstuk met roterende balletjes voor een gezichtsmassage en als laatste een sponsje om je huid grondig maar zacht te reinigen. De opzetstukken zijn super makkelijk van het handstuk op en af te duwen/trekken en ook aardig makkelijk schoon te maken onder de kraan naderhand. Wanneer je het apparaatje gebruikt gaat het opzetstukje aardig snel draaien, waardoor je snel en grondig gereinigd hebt.

DSC_2675 copyIk weet wel zeker dat het echte werk zoals de clarisonic mia e.d. langer mee gaan en steviger zijn, toch vind ik dit een goed alternatief voor veel minder geld wil je niet ineens een zak geld neertellen voor een echte.

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Ebay Tip: Electric Facial Cleanser.”

  1. Hij klinkt wel goed, zeker voor €6! Ik ben alleen nog niet overtuigd om hem te kopen, misschien nog wat andere reviews lezen voordat ik ‘m ga kopen :D

  2. Ben altijd wat sceptisch wat betreft dat soort spulletjes, ben benieuwd hoelang ‘ie mee gaat, en zeker wel voor dat geld handig! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//