Ebay Koopje: Real Techniques Brushes Knock Offs!

Ik speur elke week wel wat Ebay verkopers af om wat leuke deals te scoren qua beauty producten en tools. Zo zag ik al op meerdere Nederlands en buitenlandse blogs deze zogenaamde Joursna Professional Brushes (Real Techniques kwasten knock offs/rip offs) voorbij komen voor *schrik niet* maar zo’n €2,55 per stuk! Daarnaast was er toen ik bestelde ook nog eens free shipping dus dat was helemaal amazeballs.

DSC_2748 copyDSC_2745 copyIk heb de kwasten bij deze verkoper gescoord (deze is in prijs en verzendkosten omhoog gegaan, bij deze verkoper zijn ze ook te krijgen zonder verzendkosten!) en er zijn zo’n 5 verschillende kwasten te krijgen. Ik heb zelf de nummers 1049 en 1051 gekozen, denkende dat het dezelfde soort flat top kabuki kwasten waren. Tot mijn verbazing was 1 van de 2 een angled kabuki brush waar ik eigenlijk alleen maar blijer mee was. Op de verpakkingen staat eigenlijk niet welke kwast welk nummer heeft en is de tekst voor zover ik kan lezen compleet identiek aan elkaar. De handvaten/stelen van de kwasten hebben een iets ander kleurtje, de een heeft een metallic roze kleur en de ander meer een peachy/koraal metallic kleurtje.

DSC_2746 copyDe kwasten hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk als de Real Techniques kwasten met de platte onderkant e.d. en voelen verder ontzettend zacht aan. De platte stippling/kabuki kwast vind ik erg handig voor foundation met lichte dekking en poeder (denk aan transparante setting powder, een compact powder of een blush). De angled brush vind ik eigenlijk vooral fijn voor medium tot full coverage foundation en concealer omdat deze met de schuine kant makkelijk in kleine hoekjes kan komen. Daarnaast is de angled brush iets voller naar mijn idee waardoor de kwast wat compacter is. De flat top brush is dus ietsjes minder compact (alsnog erg compact hoor, daar niet van) maar blend make-up als een engeltje. Als ik de kwasten vergelijk met mijn andere kabuki kwasten die ik op Ebay gescoord heb zijn ze wat makkelijker in gebruik door de lange handvaten maar zijn ze wel wat kleiner en minder vol dat mijn korte kabuki kwasten.

Beide kwasten hebben me best wel verrast want voor een prijs van omgerekend zo’n €2,55 vind ik het echt super goede kwasten. De kwasten verliezen vrijwel geen haren, er is er nog maar 1tje uitgekomen tijdens de eerste keer wassen. Me likey!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Ebay Koopje: Real Techniques Brushes Knock Offs!”

 1. Ik vind ze echt enorm fijn. Ik heb er al 2. Dus nog 3 te gaan, haha. Wat raar dat ze bij jou een ander kleurtje hebben.

 2. Wat zijn dat een mooie kwasten, ze lijken me erg fijn, ik ben ook nog steeds op zoek naar goede en fijne kwasten

 3. En dan te bedenken dat ik voor die van mij (dezelfde als die met platte kop van jou) ongeveer 24 euro voor betaald heb. Zien er erg goed uit.

 4. Niet te geloven joh! Wat ontzettend goedkoop. Tot nu toe heb ik nog nooit zulke cheapass kwasten gezien hoor. :O Mind is blown! Geweldig dat ze ook zo goed zijn, me like!

 5. Ebay is zooo fijnnnn he!
  Hoezo heb je eigenlijk het risico genomen ‘neppe’ kwasten te bestellen? Voor t zelfde geld (en misschien gebeurd dat nog in de toekomst) waren ze super slecht en zijn die kwasten binnen de kortste keren kaal… Zou ook jammer zijn

  XO

  1. Voor dat geld durf ik dat risico wel te nemen. Ook kijk ik altijd naar de ranking van de verkoper, ik bestel nooit iets bij een verkoper die een lagere rank heeft dan 90% XD

   1. 90% is eigenlijk nog een vrij lage ranking, voor eBay normen! Ik zou zelf niet lager dan 97% gaan :)

    Mooie kwasten trouwens, ik ga de link zeker even opslaan. Goede kwasten zijn altijd heel erg welkom :D

 6. Leuk leuk leuk! =D Ik heb ze vorige week ook besteld, ik ben echt benieuwd! De eerste keer dat ik iets besteld heb op eBay =) Spannend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//