Ebay Koopje: Real Techniques Brushes Knock Offs! (Part 2)

Eerder konden jullie al lezen over de eerste twee real techniques knock off kwasten die ik bestelde bij deze verkoper. Ik was er zo tevreden over dat ik nog twee andere blush/bronzer/poeder kwasten wilde bestellen, namelijk de nummers 1050 en 1052. Deze kwasten heb ik bij een andere verkoper gescoord aangezien de eerste uitverkocht was. Op dit moment is zijn beide verkopers helemaal uitverkocht maar ik denk dat ze nog wel worden aangevuld.

DSC_2919 copy DSC_2924 copyOok over deze kwasten heb ik niet meer dan lof. 1050 is een tapered (oftewel een ei-vormige) kwast die ideaal is voor het aanbrengen van bronzer tijdens het shapen van je gezicht. 1052 is voor mij de perfecte blush kwast en deze blend echt als een engeltje in de huid. Beide kwasten voelen zo ontzettend zacht aan dat het gewoon lekker is om ze op je gezicht te gebruiken.

DSC_2921 copyNet als de andere twee kabuki kwasten uit dezelfde knock off lijn, laten er vrijwel geen haren los, ook niet tijdens of na het wassen van de kwasten. Ik kan er niks anders over zeggen dan dat ik er gek op ben en ze dagelijks met veel liefde gebruik. De kwasten kostte me omgerekend naar euro’s zo’n €2,90 per stuk *ze zijn iets in prijs omhoog gegaan vergeleken bij de eerste keer dat ik bestelde. Toen waren ze zo rond de €2,55 per stuk. Niet zo gek ook dat de prijs gestegen is als je ziet wat voor massive run er op was!*. Hopelijk zijn de kwasten weer snel back in stock want ik wilde eigenlijk mijn 2 favoriete kwasten nogmaals bestellen en aan 1 lucky winnaar geven tijdens een winactie… Fingers Crossed!

x femketje

PS: Maak jij al kans op een gorgeous handgemaakte glazen ring? Je kunt alleen vandaag nog meedoen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Ebay Koopje: Real Techniques Brushes Knock Offs! (Part 2)”

  1. Oeh wauw, ze zien er zo goed uit! Moet ik misschien ook maar gaan overwegen, want ik wil al zooo lang de Real Techniques kwasten hihi (:

  2. Ik heb ze ook en kan niet meer zonder! Ik gebruik trouwens 1050 voor mn bb cream daar is hij ook heel fijn voor!

  3. Wow klinkt heel erg goed. Misschien dat ik de kwasten ook maar eens moet gaan bestellen lees er zoveel goede dingen over.

  4. Wat super lief van je dat je voor winactie doet.
    Lijkt mij heerlijk kwasten. Hopelijk zijn de kwasten snel back in stock

  5. Ik geloof dat ik deze kwasten toen ongeveer tegelijkertijd met jou heb besteld, maar ik heb ze helaas nog steeds niet binnen :( Ondertussen heb ik wel de echte RT kwasten en ben dus erg benieuwd of deze enigszins vergelijkbaar zijn met elkaar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//