Ebay Koopje! (Neppe) Beauty Blender.

Een tijdje terug konden jullie dit ei-vormige sponsje al in een shoplog zien. Ik heb ‘m van de week eindelijk eens uitgeprobeerd (ik was zo obsessed met mijn ebay kabuki kwasten wanneer ik foundation aanbracht dat ik dit sponsje bijna was vergeten!). Dit make-up sponsje is obvious een kant en klare rip off van de echte beauty blender spons die qua prijs 10 keer hoger ligt dan deze budgettopper van ebay.

DSC_2090 copy Voor dit sponsje heb ik omgerekend zo’n kleine €1,40 betaald en ik had er eigenlijk niet erg hoge verwachtingen van. Normaal gesproken ben ik ook meer van de kwasten dan sponsjes als ik foudation of concealer wil aanbrengen en blenden dus ik was best benieuwd en aardig snel onder de indruk. Toen ik het sponsje even onder de kraan hield om vochtig te maken (dit zorgt er voor dat niet heel je spons vol zuigt met liquid foundation) werd hij echt super groot! Veel groter dan ik in eerste instantie had verwacht. Het sponsje was zeker wel 2 centimeter in omtrek gegroeid.

Deze fake ass beauty blender heeft me eigenlijk erg positief verrast want mijn foundation werd hiermee echt super natuurlijk aangebracht en dat is precies de look waar ik graag voor ga. Geen pancake face voor mij met dit sponsje. Ook hoorde ik van veel andere bloggers en make-up addicts dat neppe beauty blenders erg ruw zijn op de huid en daardoor soms wat vervelend werken. Daar had ik met deze variant echt totaal geen last van. Ik vond ‘m juist lekker zacht en best wel fijn aanvoelen (fijner dan kwasten op dit moment nu mijn huid nogal wat breakouts heeft te verduren).

DSC_2091 copy

Ik heb zelf na het uitproberen meteen nog 2 andere sponsjes in het paars en peach kleur besteld. Ook gaat het wassen makkelijk onder de kraan en volgens mij kun je deze ook nog in de wasmachine gooien als ‘ie echt grondig schoongemaakt moet worden.

Ik raad deze neppe beauty blender dus zeker weten aan als je een laag budget hebt of het gewoon eens wilt uitproberen. Plus: deze ebay blender is nog goedkoper dan die nieuwe van Essence! Je kunt de beauty blender bij deze verkoper scoren. Het enige nadeel is dat je via paypal moet betalen wat sommigen wat lastig vinden of simpelweg niet mogen van hun ouders. (Misschien als je ze heel lief aankijkt en dit artikel laat lezen dat ze je toestemming geven :3)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “Ebay Koopje! (Neppe) Beauty Blender.”

  1. Ik ben dol op die van Essence nu, maar deze ziet er inderdaad hetzelfde uit :) Ik had een andere op Ebay besteld en die was dus wel echt heel stug en hard. Deze ziet er ook lekker fluffy uit haha :)

  2. Ik heb nog nooit een beautyblender gebruikt maar hij ziet er erg leuk en handig uit! Ik ben trouwens je 600e volger, haha :D.

  3. Dat ziet er goed uit en je ervaring ermee is ook goed, jammer dat het alleen via Ebay en paypal gaat, dat heb ik niet. Die van de Kruidvat is hier nog steeds niet te krijgen……

  4. Hmmmm, voor mij kan er toch niks aan de echte beauty blender tippen :-) Ik gebruik hem elke dag en zou gek worden als ik hem opeens kwijt was!

  5. Deze ziet er een stuk beter uit dan mijn blenderdupe van eBay. Die van mij groeit niet en is inderdaad heel stug. Misschien toch nog maar eens voor deze gaan, maar voorlopig houd ik het bij m’n kabuki van eBay (die wel heeel goed bevalt)!

  6. Oh dat is helemaal niet duur op eBay! Misschien dat ik die ook ga bestellen =) Ziet er goed uit!

  7. Weet je nog een andere verkoper van deze geweldige beautyblender? Die link is niet meer geldig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//