Dr. Van Der Hoog Purity Reinigingsdoekjes.

In de glossybox van mei zat o.a. dit pakje reinigingsdoekjes. Zelf vind ik doekjes als deze altijd super fijn om ff snel in je tas te gooien en mee te nemen naar waar dan ook. Zo dacht ik ook een goede catch te hebben met deze doekjes van Dr. Van der Hoog. Jammer genoeg zijn deze zoekjes dat niet voor mij.

De verpakking is okay. Niets aan op te merken en de sticker-opening sluit ook na meerdere keren openen nog goed af. Nu de doekjes zelf; ik ben er niet weg van om verschillende redenen. Ik weet dat dit niet voor niets de purity lijn is maar iewl, wat een vies luchtje hebben deze doekjes! Geef mij maar een lekker geparfumeerd doekje van bijvoorbeeld Essence. Die zijn een stuk goedkoper, ruiken lekker en prikken niet. Deze doekjes van dr. Van der Hoog prikken bij mij wel ondanks dat het voor alle huidtypen (inclusief de gevoelige huid) claimt te zijn. Meer dan 95% van de producten in deze doekjes zou natuurlijk zijn en daardoor geen rare irriterende stofjes moeten bevatten. Ondanks dat blijven ze op mijn huid een beetje akelig en prikkelig.

Ook de prijs vind ik een beetje tegenvallen als ik kijk naar wat deze doekjes voor  mij doen vergeleken bij Essence of zelfs Primark doekjes met eenzelfde werking. Als ik kijk naar een duo pack van Primark doekjes voor een prijs van €1,50 voor maar liefst 50 doekjes zijn deze Dr. Van der Hoog doekjes echt bogus. De Primark doekjes prikken niet, ruiken okay en doen hun werk ook goed. De Dr. Van der Hoog doekjes kosten maar liefst €4,99 voor maar 25 doekjes die prikken en best wel een beetje stinken naar mijn mening. Gezien de prijs en mijn persoonlijke ervaring zou ik deze niet zelf kopen in de winkel en lekker een paar pakjes budget merk doekjes scoren met een lekker geurtje!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl? De winactie loopt tot en met vandaag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Dr. Van Der Hoog Purity Reinigingsdoekjes.”

  1. Ik vind ze ook wat te duur en al helemaal als de werking ook niet optimaal is! Ik gebruik ze niet zo vaak, maar ik houd het gewoon bij Essence :)

  2. Meh, vervelend dat ze prikken, vind ik echt een afknapper. Jammer dat ze niet in de smaak bij je vallen. Ik wist niet eens dat de Primark ook van die doekjes had!

  3. Jammer dat de doekjes niet zo fijn zijn en dat voor die prijs. Ik vind de doekjes van Essence ook veel fijner en vaak koop ik doekjes van de Action, die zijn ongeveer 60 cent! En zijn echt heel fijn =)

  4. Wat een tegenvaller zeg. Ik vind toch dat er op z’n minst een lekker geurtje mag zijn. & dat ze prikken is ook allesbehalve oké, terwijl het zogezegd voor alle huidtypes is.
    Nu weet ik in alle geval dat ik deze beter laat liggen in de winkel, thanks! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//