Dr. Van Der Hoog: Charming Chocolate Masker.

Gezichtsmaskertjes: ik heb er nog zo veel liggen maar heb nooit tijd of een rustmomentje om er eentje te gebruiken. Laatst vond ik dan eindelijk een moment voor mezelf, lekker home alone met een goede serie (american horror story) voor m’n neus. Aangezien chocolade altijd welkom is in huize femketje kon ik niet anders dan dit masker van dr. van der Hoog te gebruiken.

DSC_3948 copy Wat ik handig vind aan zulke maskertjes is dat ze kant en klaar zijn en je ze meteen, na het reinigen van je gezicht, kunt gebruiken. Ik heb het maskertje er ongeveer 15 tot 20 minuutjes op laten zitten tot het grootste gedeelte  opgedroogd was. Het kwam er verrassend makkelijk af eigenlijk, simpel en snel met wat lauwwarm water en een washandje. Het masker ruikt trouwens echt naar chocolade, je zou er bijna van eten!

DSC_3951 copyHet masker belooft je huid een oppepper te geven en het naderhand lekker zacht te laten aanvoelen. Naderhand voelde mijn huid niet super verzorgd maar ook zeker niet uitgedroogd. Het voelde gewoon lekker relaxed en schoon *hallo oppepper!*. Vaak krijg ik van maskertjes als deze wat last van rode bultjes of breakouts een dag na gebruik. Dit is omdat ze voor mijn huid vaak TE verzorgend (of juist te uitdrogend) e.d. zijn. Maar bij dit chocolade masker had ik daar eigenlijk geen problemen mee. Ik heb zelf geen foto kunnen maken van voor en na het gebruik van het masker omdat het toen al te donker was om een “charming chocolate face” foto te maken.

Maskertjes als deze kosten zo rond de €2/€3 bij verschillende drogisterijen. Hou reclame foldertjes in de gaten want ik zie regelmatig aanbiedingen van dr. van der Hoog voorbij komen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Dr. Van Der Hoog: Charming Chocolate Masker.”

  1. Wat leuk dat jij hem ook hebt getest! Ik probeerde deze een poosje geleden en vond hem niet heel spannend, maar wel lekker verzorgend inderdaad. En hij rook lekker naar chocolade! Lekkerder dan de TBS Chocomania lijn, vind ik ;)

  2. Het klinkt niet overweldigend enthousiast. Blijft toch lastig om echt een fijn gezichtsmaskertje te vinden vind ik.

  3. Maskertjes zijn heerlijk, ik heb vandaag een klei masker opgedaan, dat was ook zo lekker :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//