Dankbaar & Personal Updates.

Ola lieve lezers!

Zomaar even een korte post vandaag waarin ik jullie stuk voor stuk allemaal wil bedanken voor de awesome 3+ jaar die ik nu blog. Ik heb veel leuke mensen leren kennen, sommige gingen weer weg maar de echte die hards blijven hangen. En daar ben ik ontzettend dankbaar voor. En nee, niet bang worden: dit is geen afscheids blogpost of iets in die trant.. Ik ben gewoon super dankbaar voor alles wat ik al heb mogen bereiken met femketje.nl en alle lieve mensen die het dagelijks bezoeken!

De laatste tijd is het ietsjes stiller hier omdat ik ontzettend veel lange dagen maak op mijn werk, en daarnaast ook nog voor Roy zorg die als alles goed gaat, binnenkort weer in de auto kan rijden en kan gaan werken na zijn operatie van eind december. Thanks iedereen voor alle lieve berichtjes en tweets daar over!

Ik werk 5 dagen per week, soms 6 en dat vreet echt energie. De enige dag die ik dan vrij heb gebruik ik om te bloggen, mijn huishouden te doen en om ook nog wat familie en vrienden blij te houden ;3 Ik kan wel zeggen dat ik nooit eerder zo druk ben geweest *afgezien van mijn afstudeerjaar toen ik naast mijn werk, stage, school en huishouden ook nog sociale contacten moest onderhouden*, zeker na de hele verhuizing in november en het wennen aan mijn nu niet meer zo nieuwe baan waar ik alweer 3 maanden met veel plezier werk! Het huis is trouwens alweer wat verder ingericht maar het is nog een lange weg tot alles is zoals wij het willen. Ook mijn beautyroom wordt beetje bij beetje steeds meer af en ik hoop binnenkort tijd te hebben om er wat filmpjes in op te nemen. Achja, het leven is op dit moment druk en vermoeiend, maar ik zal nooit zomaar stoppen met bloggen. Misschien wel iets minder met 1 artikel per dag en af en toe een 2e artikel, maar stoppen? NEVERRRR! ;D

Binnenkort of eind van januari komen er als het goed is weer wat nieuwe winacties aan. Ik heb eergisteren wat gave producten besteld waarmee ik jullie dus via een winactie wil bedanken voor alles. De nieuwe winnaar van de Catrice lakjes is ook gekozen en deze heeft haar gegevens al door gemaild. Niet gewonnen dit keer, no worries want nog even wachten en er zijn weer nieuwe awesome winacties online!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Dankbaar & Personal Updates.”

  1. Wat mooi zo’n dankbare post! Je leven klinkt inderdaad wel erg druk, knap dat je je blog er zo goed mee kunt combineren:)

  2. Ik kom nu pas op je blog terecht, maar je hebt een erg leuke blog! Ik zit zelf nu in mijn afstudeerjaar en merk idd ook hoe moeilijk het is om alles gecombineerd te krijgen! Veel succes nog alle drukte!

  3. Fijn dat alles goed gaat en het ook met Roy beter gaat, dat zijn ook dingen om dankbaar voor te zijn en ik vind net altijd heel bijzonder als je zo’n berichtje plaatst, het doet je altijd weer even nadenken. Succes met je drukke baan en allles wat je er naast doet.

  4. Succes met alles! Lijkt me erg leuk om een eigen huisje in te richten maar inderdaad ook heel zwaar. Blijf je blog nog steeds graag bezoeken hoor! Succes ermee!

  5. Leuke blogpost! Kan me goed voorstellen dat je het druk hebt maar wel fijn dat je nog lekker kunt bloggen.

  6. Gaaf dat je alweer zo lang aan het bloggen bent. Ik volg zelf maar 3 blogs, waarvan jij er 1 bent. Ook wel een reden omdat je gewoon lekker jezelf blijft. En ik vind je blog gewoon super leuk =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//