Dagelijkse Favoriete Geurtjes!

Ik merk dat ik steeds vaker dagelijks naar dezelfde verzorgingsproducten grijp, en zo ook naar dezelfde body oils, parfums en deo’s. In dit artikeltje mijn 2 favoriete dagelijkse geur-combinaties bij elkaar.

20141110_113511

Zara Woman Fruity.
Dove Purely Pampering Shea Body Oil Butter & Warm Vanilla.
– Nivea Pearl & Beauty deo.

20141110_113450– Sexplosion parfum (viktor & rolf flowerbomb dupe).
Dove Purely Pampering Body Oil Pistachia Cream & Magnolia.
– Rexona deo.

Welke geuren combineren jullie graag/vaak met elkaar?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Dagelijkse Favoriete Geurtjes!”

  1. Moet eerlijk zeggen dat ik niet echt geuren ‘meng/ mix’. Ik gebruik een deo van Sanex die subtiel ruikt en verder gewoon parfum. De eerste combi op je foto’s lijkt me het fijnst!

  2. Ik vind Katy Perry de rode variant echt super lekker. Meestal als ik ga slapen spray ik wat Zwitsal op mijn deken en kussens zodat ik heerlijk in een Zwitsal hemel terecht kom! Je producten lijken me erg fijn. :D

  3. Leuke combi’s, ik sta er zelf nooit bij stil eigenlijk, nou ja, een beetje dan :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//