DA Glam & Glitter polishes in 102 en 111.


Zoals jullie nu onderhand wel weten ben ik gek op nagellak en glitternagellak kan daarom ook echt niet ontbreken in mijn stash. Nu had ik voor mijn 21e verjaardag (6 oktober) een aantal cadeaukaarten gekregen van o.a. DA en Etos en natuurlijk heb ik daar nagellak en nog veel meer van gekocht. Zo kocht ik dus ook met mijn gekregen €10 DA tegoed deze twee lakjes.

 

Ik had al 4 andere kleuren uit dezelfde lijn en zag toen ik in de winkel was ook deze twee mooie schattige kleurtjes staan. De lakjes hebben niet zoals bijvoorbeeld Catrice of Rimmel namen maar nummers. Dat vind ik aan de ene kant wel jammer, zo’n naam geeft je toch al snel een leuk gevoel bij een bepaald lakje!
 (beide lakjes met maar 1 laagje)


Als eerste 102, een mooie licht roze barbie lak die aardig sheer is maar prachtig over bijvoorbeeld een felle roze fuchsia of sneeuwwitte lak. De lak bevat veel maar dan ook echt VEEL shimmer in de kleuren roze, blauw, paars en zelfs af en toe wat groen.
111 is een creme kleurige witte lak die ook niet erg goed dekt van zichzelf maar wel echt prachtig is op een witte of ijsblauwe lak. De lak bevat gouden en groenige shimmer, wat het echt een perfect lakje voor de feestdagen maakt.
Beide lakjes kosten maar €2,99, lekker budget dus maar zeker het geld waard. Per potje krijg je 9ml lak wat 36 maanden lang goed houdbaar is, mits je er af en toe mee schud.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “DA Glam & Glitter polishes in 102 en 111.”

  1. wauw! mooie kleurtjes, ik had een vraagje.. Waar haal jij zo'n rondje met al die nageltjes erop vandaan? x

  2. Wat een mooie kleurtjes! I love glitterlakjes, helemaal nu de kerst bijna hier is. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//