da Curly Mascara extra black.

Weer even een review over een budgetproof mascara. Dit keer is het de beurt aan een mascara van de da. Curly Mascara extra black wel te verstaan.
 Het uiterlijk van de mascara is netjes langwerpig en vierkant waardoor de mascara niet van je bureau *of waar dan ook* af valt. Met zilvere letters staat alle informatie er op met o.a. hoeveel maanden de mascara houdbaar is na opening (6mnd) en hoeveel milliliter er in zit (12ml).
 Het borsteltje is recht en de borstelhaartjes zijn ietwat stug. Het feit dat ze stug zijn werkt bij deze mascara naar mijn mening alleen maar in de mascara zijn voordeel. Het zorgt er voor dat de mascara geen klontjes achterlaat en je dus minder snel spinnenpootjes krijgt. Aan de mascara zelf zit niet erg veel geur en de geur die er aan zit vind ik niet erg storend.
 Nu over de kleur; de mascara heeft kleur extra black maar eigenlijk zie ik geen verschil tussen een gewone zwarte mascara en deze mascara die claimt extra zwart te zijn.
1 dunne coat mascara
De mascara claimt ook je wimpers extra krul te geven en/of deze te behouden nadat je je wimpers van te voren met een wimperkruller gekruld hebt. Naar mijn mening maakt deze mascara die belofte wel waar omdat hij inderdaad de krul langer behoud gedurende de dag.
Al met al een prima mascara voor een prima prijsje (tussen de €3,00 en €4,00).
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “da Curly Mascara extra black.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//