Collective Shoplog; Kleding, Wedges, Nagellak & Vogue NL

Ola lieve lezers!

Weer even snel een shoplogje online vandaag. Ik ben in totaal twee keer gaan shoppen deze week maar kwam beide keren met nagellak naar huis (addict!). De foto’s zijn gewoon door elkaar heen geplaatst en in random volgorde zal ik over alles even kort wat info geven!

Als eerste de eerste Nederlandse Vogue: €5,95.
3 nude duo lakjes uit de Essence season of extremes LE: €2,79 per stuk.

De foto hierboven was mijn buit na de eerste keer shoppen, alles komt bij Kruidvat vandaan.

Een backup van mijn favoriete toner, Essence pure skin anti spot toner & powder: €1,99 (als ik het nog goed herinner, kan ook een euro duurder zijn geweest).
6 mono lakjes (3 felle en 3 nude) uit de Essence season of extremes LE: €1,79 per stuk.
En daarnaast nog de 3 felle duo lakjes uit dezelfde LE: €2,79 per stuk.
Uit de Catrice feMale collectie heb ik alleen nog de mascara topcoat meegenomen: €3,49.
En als laatste nog een verpakking fruit Mentos: €1,00.

Toen was ik nog een keer naar mijn werk gegaan (om te shoppen, niet om te werken^^) en daar heb ik een navy-ish jurkje gekocht: €19. Een shirt met print en tekst  “my favourite make-up”: €7,00. En nog een simpel button up roze shirt: €9,00.

Ook had ik al een tijdje deze wedges/sleehakken achter staan: €29,00. Deze maat 38 past echt perfect en ze lopen hemels!

Op zich lijkt het alsof ik een fortuin heb uitgegeven maar ik heb natuurlijk mijn standaard 20% korting op alles bij mijn werk. Daarnaast had ik ook nog een cadeaubon van C&A die ik natuurlijk ook meteen maar heb opgemaakt! :3 (van alle lakjes etc komen nog reviews! Ik ben al druk bezig om alle lakjes te swatchen op mijn eigen nagels aangezien mijn nagelwielen op zijn)

Nog even snel tussendoor; sommigen van jullie hebben op twitter en FB gelezen dat ik donderdag mijn hand pretty bad verbrand heb tijdens het koken. Het gaat gelukkig al een stuk beter en ik wilde jullie hierbij ook meteen bedanken voor alle beterschapswensen! Als het goed is hou ik er geen of maar een klein litteken aan over (gelukkig maar dat het aan de binnenkant van mijn hand is!).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Collective Shoplog; Kleding, Wedges, Nagellak & Vogue NL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//