Coastal Scents – Revealed 2 Palette.

Met de feestdagen draait het vaak om een hoop glitter and glamour, maar vaak is een basic naturel palette alles wat je nodig hebt om er fab like a boss uit te zien. Vandaag review ik een palette welke een goede dupe is voor het Naked 3 palette van Urban Decay, welke 1 van mijn favoriete palettes in life is. Benieuwd naar mijn mening en swatches, lees dan snel verder ;)

Het palette bevat maar liefst 20 kleuren met verschillende finishes. Van matte tot shimmery en metallic, voor elk wat wils. Het palette bevat in de bovenste rij vooral lichtere tinten van beige tot rose goud en een bruine shimmery tint. De onderste rij is vooral donker en perfect om sexy smokey eyes te maken. De roodpaarse tinten zijn echt favoriet, en de zwarte is zo gepigmenteerd dat je er bijna niets van nodig hebt voor een optimaal effect!

Alle swatches zijn gemaakt zonder basis of primer, en met 1 swipe van de vinger. De foto hierboven is de bovenste rij met de eerste 10 lichtere tinten. Zelfs deze kleuren hebben ontzettend goed pigment, zelfs zonder basis. De foto hieronder gaat om de overige 10 tinten van de onderste rij. HOLY MOLY, dat pigment is THE BOMB!

Deze look is gemaakt met 3 tinten uit de bovenste rij van dit palette. Zo subtiel maar toch mooi aanwezig. Perfect voor een rustige kerstlook of juist voor een daily look met een spice of glam ;) De prijs van dit palette is €22,99 via dermarolling.nl.


Hi guys and dolls! Today I’m reviewing a super loved palette which is a good dupe for the Naked 3 palette by UD. The Coastal Scents Revealed 2 palette has 20 extremely well pigmented colours which make my day better every time I apply them to the lids. You can easily make a super glam xmas look or a simple wearable daily look in just a few minutes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Coastal Scents – Revealed 2 Palette.”

  1. Ik heb er nog niet zo heel veel van gehoord, maar dit palette belooft wel veel goeds voor wat ze nog meer in petto hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//