China Glaze Yellow Polka Dot Bikini (Poolside Collectie).

Een tijdje terug schreef ik al over het eerste lakje wat ik uit de Poolside collectie heb, welke ik via ebay gescoord had. Vandaag weer een favoriet zomer lakje namelijk de neon gele Yellow Polka Dot Bikini.

DSC_4222 copy DSC_4223 copy De lak is zoals verwacht van neon lakjes lastig dekkend te krijgen. Je hebt zeker wel 3 lagen nodig om het ietwat dekkend te krijgen maar het beste kun je het gewoon met twee dunne laagjes over een goed dekkende witte lak aanbrengen. Ik vind de kleur zelf echt awesome en laat zelfs de bleekste huidjes onder ons nog een beetje getint lijken in het zonnetje. Op de swatch hieronder draag ik drie royale lagen van de lak en zoals je kunt zien schijnen mijn natuurlijke tips nog steeds een beetje door >.<

DSC_4240 copyIk vind deze lak zelf vooral leuk als basiskleur voor nailart maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon zonder iets anders dragen deze laatste zomerdagen van het jaar. Ik heb dit lakje zelf in een set via ebay gekocht maar ik geloof dat nederlandse webshops zoals bijvoorbeeld prettypolish.nl of boozyshop.nl deze collectie ook nog verkopen. Mocht je dus niet via ebay bestellen, dan kun je ze nog wel via andere sites bestellen!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “China Glaze Yellow Polka Dot Bikini (Poolside Collectie).”

  1. Wow die is wel heul erg fel, maar wel tof. Ik vind het inderdaad altijd erg jammer dat die neon lakjes niet al te best dekken, en dan heb je er een paar lagen opzitten en verpest ik de lak al na een halfuur (lomp, ofzo :P) maar het is wel echt een heel gaaf kleurtje!

  2. Wow deze kleur is zo gaaf en knal echt, ik zou m zo dragen wannt met nailart maak je het knaleffect denk ik minder:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//