China Glaze Texture Polish: In The Rough.

Het 1 na laatste lakje van deze 6delige collectie is deze awesome lente achtige tint In The Rough genaamd. Klik HIER, HIER, HIER en HIER voor de eerste 4 gereviewde texture lakken!

DSC_3425 copy DSC_3426 copy Op naar dit prachtige lente groene lakje. De kleur is een beetje lime achtig maar toch ook weer niet helemaal. Laten we het er op houden dat het een lastige kleur is om te beschrijven en het een lente groene tint is. De texture lakken zijn ontzettend awesome en nog snel in gebruik ook want je hebt maar 2 dunne laagjes nodig voor een egaal effect, en waarschijnlijk maar 1 laagje als je kortere nagels hebt zonder lange witte tips zoals ik. Ik heb dus wel 2 laagjes nodig maar gezien de korte droogtijd is dat geen probleem.

DSC_3444 copyDe lak is semi matte, wat betekend dat de basiskleur gewoon glossy is maar de textuur van de lak droogt matte op. Zelf gebruik ik liever geen topcoat over deze lak, ik vind het matte textuurtje juist erg mooi en uniek. Zelf heb ik deze collectie goedkoop via ebay gescoord maar je kunt ze ook voor wat hogere prijsjes bij nederlandse webshops vinden. Voordeel is dan wel dat je ze lekker snel binnen hebt, tegenover de 9 dagen die ik er op heb moeten wachten via ebay :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “China Glaze Texture Polish: In The Rough.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//