China Glaze Pool Party (Poolside Collectie).

Een paar weken geleden bestelde ik de Poolside collectie van China Glaze op ebay en laatst kreeg ik ze binnen (1 lakje mist, of nouja flip flop fantasy is omgeruild door heat index van de Sunsational collectie van deze zomer wat ik eigenlijk helemaal niet erg vind XD alleen heb ik nu de poolside collectie zelf niet helemaal compleet. Maar ach, ik heb er een nieuwe awesome roze lakje voor in de plaats gehad dus mij hoor je zeker niet klagen!).

DSC_4218 copy DSC_4219 copyPool Party is net zoals de rest van de collectie, neon to the max! Het is een neon koraal roze tint die matte en super snel opdroogt. Het enige minpuntje is dat ook deze neon lak veel laagjes nodig heeft om compleet te dekken, maar natuurlijk kun je ook altijd eerst een witte lak gebruiken met daarover 1 a 2 laagjes Pool Party. Zonder witte lak heb je toch zeker wel 4 laagjes nodig, en dan nog zag ik mijn eigen tips er lichtjes doorheen.

DSC_4217 copy(Op de swatch hierboven lijkt me lak bijna oranje rood! Ik denk dat het door het licht komt en het feit dat neon lakjes zich lastig laten fotograferen >.<)

Ik vind de kleur zelf wel echt amazing, lekker zomers, vrolijk en opvallend! Je kunt dit lakje trouwens ook in nederlandse shops vinden maar zelf heb ik ‘m als set gekocht bij deze verkoper.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “China Glaze Pool Party (Poolside Collectie).”

  1. Super gaaf kleurtje! =D Dat van een witte lak aanbrengen van te voren wist ik niet, ga ik eens proberen de volgende keer =)

  2. Heel mooi! Maar oooooo, Flip flop fantasy is wel erg mooi. Een van mijn favo lakjes. De conducteur zei toen tegen me: ik zie jouw nagellak al van ver! :-p

  3. Ja op de foto komt hij heel anders uit dan in het echt, had ik ook! Bij mij dekte hij wel in twee laagjes, maar wat ik vond van twee laagjes is dat hij niet echt meer mat bleef zeg maar en de kleur werd iets anders leek wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//