China Glaze Eye Candy 3D Glitter Collection *filmpje*

Toen ik deze zes lakjes wilde kopen (en dat wilde ik al een tijdje, zat er al een maand of 1,5 naar te kwijlen) heb ik besloten om dit keer gewoon bij een goede Nederlandse webshop te kopen. Ebay was ook een optie, zeker nu ik alleen nog maar positieve ervaringen gehad heb met OPI en China Glaze lakjes via Ebay te kopen. Maar gezien de totale kosten (lakjes per stuk plus hoge verzendkosten via Ebay) was het toch nog een stuk goedkoper om ze gewoon vanuit Nederland te bestellen ^^

De webshop waar ik ze vandaan heb is PrettyPolish.nl en serieus, ik heb niets anders dan lof over deze webshop; goede prijzen, betaalopties en kwaliteit, goed verpakt en super snel verzonden!

Oh, er komen natuurlijk nog individuele reviews van alle lakjes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “China Glaze Eye Candy 3D Glitter Collection *filmpje*”

  1. Wat een leuke review! Ik kende die nederlandse shop nog niet, dus ga er zeker eens een kijkje nemen!

  2. Enorm mooi! Ik heb zelf Lorelei's Tiara en Love Marliyn besteld gisteren ;)

  3. Ik vind het echt schitterende lakjes! Ik wilde heel graag Lorelei's Tiara, alleen was deze uitverkocht ten ik bestelde

  4. hele mooie lakjes!
    lijken me alleen wel vervelend om weer van je nagels af te halen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//