China Glaze Electropop Collection; Lights Part 2.

China Glaze, elke keer als ik een lakje gebruik word ik opnieuw verliefd op dit merk. Al eerder reviewde ik de brights set en de eerste 3 lakjes uit het lights setje. Klik HIER, HIER en HIER om die artikelen te lezen. Maar vandaag is het dan zover, het laatste reviewartikel van de Electropop collectie en ook meteen de laatste 3 lakjes uit het lights setje.

Als eerste Kinetic Candy, een ijsblauwe creamy lak die lekker snel dekt met 2 laagjes. Een mooie lak om gewoon te dragen maar de lak is ook perfect als achtergrond kleur of basiskleur voor nail art. Ook merk ik dat dit lakje best snel droogt wat ook weer een pluspunt is, zeker als je het als basiskleur voor nail art gebruikt en je snel verder wilt met de rest van je design.

Dan Sweet Hook, een van mijn favoriete tinten uit dit lights setje. Een mooie lichte lila tint, weer lekker creamy met een mooie glossy finish die ook met maar 2 laagjes egaal dekkend is. Ook deze is mooi op zichzelf maar ook prachtig als basiskleur!

Als laatste nog een favoriet maar wel een kleur die ik liever in de herfst en winter draag omdat hij redelijk donker kan zijn. Gothic Lolita is een mooie medium donkere paars met een fijne paarse shimmer in die je alleen van dichtbij opmerkt. Ook deze lak dekt snel met maar 2 laagjes en is fijn om te gebruiken voor een paarse ombre nailart. De lak is zelf creamy ondanks de shimmer en heeft een glossy finish.

Ik kan met zekerheid zeggen dat dit 1 van mijn favoriete China Glaze collecties is op een gedeelde eerste plaats met de glitterende Eyecandy collectie in mijn stash.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op €25 shoptegoed bij cadeau.nl? De winactie loopt tot en met 28 juli!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “China Glaze Electropop Collection; Lights Part 2.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//