China Glaze Electropop Collection; Brights Part 1.

China Glaze is 1 van mijn favoriete nagellak merken en ik kon het niet laten om de gehele Electropop collectie te scoren toen ik er de kans voor kreeg. Vandaag review ik het eerste deel van de in totaal 4 delen waarin ik alle lakjes uit de collectie laat zien.

Als eerste Techno, het enige glitterlakje in deze collectie. De lak heeft een blanke basislak met daarin holografische zeshoekige chunky glitters en een berg fijnere glittertjes. Deze glitterlak kan echt over elke kleurย  lak gedragen worden en daardoor erg draagbaar!

Dan Aquadelic, 1 van mijn favorieten uit deze vrolijke collectie. De naam zegt het al een beetje, een aqua blauwe tint die echt super fel is en daarom perfect voor de zomer. Deze lak heeft een creamy finish. Ook dekt en droogt de lak best snel, met twee laagjes heb je gegarandeerd een egale nagel.

Als laatste van dit eerste deel Sunshine pop, een schattige zonnige gele creamy tint met een fijne shimmer in. Zelf hou ik nooit zo van helemaal geel gelakte nagels maar met dit lakje kan het wel omdat het een mooie creamy finish heeft. Deze lak dekte bij mijn nagels pas na een laagje of 2/3, ik bleef wat langer mijn natuurlijke tips er door heen zien maar dat heb ik bijna altijd met gele lakjes.

Omdat deze collectie uit de lente van 2012 komt kun je ze bij sommige webshops met flinke kortingen scoren! In elk potje zit maar liefst 14ml lak waar je een eeuwigheid mee doet.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de winactie? Je maakt kans op 15 nagelstickervelletjes en 4 zomerse H&M lakjes!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “China Glaze Electropop Collection; Brights Part 1.”

  1. Hele mooie kleurtjes. Vooral de gele vind ik erg mooi. Alleen jammer dat die niet zo snel denkt, want dat probleem heb ik zelf ook telkens met gele lakjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//