Catrice Welcome To Las Vegas; Liquid Liner 01 Drama Queen.

Het is alweer eventjes geleden dat deze LE in de schappen lag en toen had ik maar een paar dingetjes van deze LE gescoord. De LE trok me in eerste instantie niet zo aan en vond de lakjes ook niet zo spectaculair. Toch had ik deze liquid eyeliner meegenomen om eens te proberen. Lange tijd vond ik hem maar gewoontjes en niet erg speciaal tot ik vorige week weer eens een look maakte met deze liner. Stiekem, maar dan ook echt heel stiekem is deze liner een juweeltje!

Ik weet niet meer de precieze prijs, de liner kostte tussen de €3,50 en €4,00 en bevat 6ml liner wat zo’n jaar lang goed houdbaar is. De liner zelf heeft een harde vilten punt die ik persoonlijk altijd erg fijn vind werken omdat je er lekker precies een lijntje mee kunt trekken. Ook vind ik het een pluspunt dat de dop lekker lang is, dat houd echt super handig beet tijdens het aanbrengen.

De liner zelf heeft een zwarte en goed gepigmenteerde kleur met een berg gouden/koperen shimmer in die deze liner toch wel wat speciaals geeft. De liner is soms wel iets sheer maar met 2 dunne laagjes is het goed dekkend. De liner droogt ook erg snel en is waterproof waardoor de liner de hele dag goed blijft zitten.

Zelf hou ik niet zo van waterproof producten omdat je dan erg lang of hard moet boenen om het er aan het eind van de dag weer af te krijgen. Toch vind ik dat niet zo’n probleem bij deze liner; hij is gewoon te pretty om niet te gebruiken, ondanks het boenwerk naderhand!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Catrice Welcome To Las Vegas; Liquid Liner 01 Drama Queen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//