Catrice Welcome To Las Vegas; 04 Drama Queen.

Nog niet zo lang geleden lag de nieuwe Catrice LE alweer in de schappen en eerlijk gezegd was ik er niet zo heel erg weg van. Uiteindelijk heb ik maar drie producten van de lijn meegenomen waaronder dit mooie lakje.

Dit was ook het enige lakje wat me aansprak, ik vond de rest een beetje saai of ik had al een zelfde soort kleur lak thuis staan. Dit lakje heeft een donker zwarte tint met verschillende koperkleurige shimmer in. Het zijn hele fijne glittertjes die eigenlijk geen glitters genoemd kunnen worden omdat het erg fijn is.

De lak zelf dekt goed, met twee laagjes zit je gebakken en het kwastje werkt fijn, gewoon zoals ik van Catrice gewend ben. Wel vond ik het kwastje wat breder dan normaal maar dit lakje alleen maar beter naar mijn mening.
Al met al, een leuk lakje voor een mooi prijsje van maar €2,49 voor 10ml lak!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice Welcome To Las Vegas; 04 Drama Queen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//