Catrice – Victorian Poetry Polishes.

De laatste weken is het lastiger geworden om bloggen te combineren met werk en mijn personal life, maar toen ik van de week deze 5 lakjes in een nog onaangeraakt schap zag staan heb ik even een paar minuutjes de tijd genomen om ze te testen en swatchen :)

Als eerste 01 Berry British. Ik weet bijna zeker dat het aan de peel off basecoat lag die ik er onder aan had gebracht, want de lak zelf is niet zo bumpy ;) Het is een mooie burgundy achtige (tussen rood en paars in) kleur welke dekkend is met 2 dunne laagjes.

02 Poetic Pink is mijn favoriet van deze collectie. Een kerstige royale tint met een warme shimmer. Dekt ook met maar 2 dunne laagjes en droogt vrij snel door de semi matte finish. Ikzelf hou meer van glossy finishes dus een topcoat er over heen is een must voor mij!

03 Apricot Epoch is een peachy nude tint, deze was beter dekkend dan verwacht. De swatch hierboven is 2 dunne laagjes. Een 3e zou het perfect maken.

04 Noble Nude is een lak die ikzelf vond tegenvallen, in het potje vond ik ‘m mooier dan op de nagels. Hij blijft vrij sheer, ik denk dat je wel 4 laagjes nodig hebt om het dekkend te krijgen. Op zich geen ramp want de lak droogt snel, maar wel wat meer tijd consuming dan de andere kleurtjes.

De laatste, 05 Royal LavendERA, is een super sheer lavendel kleurtje. Erg melk achtig! Dat is wel iets wat ik jammer vind, lavendel kleurtjes zijn juist zo gorgeous wanneer ze snel dekkend zijn en deze liet daarnaast ook nog eens wat streperigheid achter. Jammer!

De lakken kosten €2,99 per stuk als ik het me goed herinner ;)


Hi guys and dolls. I haven’t had much time to blog these last few weeks but I really wanted to share my review and swatches of the Catrice Victorian Poetry limited edition. The first 2 polishes are super pigmented, but the others are kind of sheer. Too sheer when it comes to the last lavender polish.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice – Victorian Poetry Polishes.”

  1. Apricot Epoch vind ik heel mooi, daar ga ik toch eens naar kijken! Ik blijf me trouwens elke keer weer verbazen over je prachtige nagels, wauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//