Catrice Urban Baroque Duo Oogschaduw Feather Fan.

Een tijdje geleden kwam ik in de Kruidvat deze duo oogschaduw tegen in de afgeprijsde cosmetica bakken en voor nog geen €2,00 nam ik deze lekker mee naar huis.
Ten eerste vind ik de verpakking erg fijn, handig en mooi. Het heeft een doorzichtige verpakking en er zit redelijk veel product in de twee pans. Ten tweede zit er nog een spons aplicatortje in maar die gebruik ik zelf niet. Wel is de oogschaduw erg makkelijk egaal aan te brengen en te blenden.
De kleurtjes zelf vind ik super pretty en lekker lente achtig maar hebben wel een ietwat aparte geur die gelukkig niet erg sterk aanwezig is.

Zeker weten een aanrader om ook deze duo oogschaduw uit de afgeprijsde bakken te scharrelen als je deze nog ziet liggen in de winkels! Ik heb er zelf maar €1,75 voor betaald.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Urban Baroque Duo Oogschaduw Feather Fan.”

  1. Mooie kleuren oogschaduw! Draag zelf alleen nooit zulke kleuren groen, staat me om de een of andere reden niet. Jammer, want ik vind het wel mooi!

  2. Leuk duo, en zeker geen geld. Ik mik die sponsapplicators ook gelijk weg, volgens mij zitten ze ook niet meer bij de "nieuwe" Catrice.

  3. Ik heb deze ook, vooral om die lente-kleuren :) Maar pigmentatie vind ik niet super en daarom gebruik ik hem nauwelijks…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//