Catrice UpperWILDside 02 Hunting Heritage.

Voor mijn verjaardag kreeg ik o.a. dit lakje van Catrice. Deze LE was er 1 waar ik eigenlijk nog niets van had gekocht omdat ik in de persartikelen niet echt onder de indruk was en ik het nog niet in de winkel had zien staan. Toch ben ik aardig verrast door dit lakje, vooral de kleur is perfect voor de tijd van het jaar.

De kleur is echt prachtig, een mooie creamy donkerblauwe jeans tint die dekt in maar 2 dunne laagjes. De droogtijd is door de dunne laagjes ook een stuk korter wat het een makkelijk lakje maakt om te gebruiken als je weinig tijd hebt maar wel een mooi herfstkleurtje op je nagels wilt.

Het kwastje is, zoals we gewend zijn van de nieuwe Catrice lakjes, lekker breed en afgerond en lakt daardoor ook lekker makkelijk. De prijsverhoging van laatst (ze kosten nu €2,69 per stuk i.p.v. €2,49) vind ik eigenlijk helemaal niet zo erg want de kwaliteit van de lakjes vind ik er wel op vooruit gegaan vergeleken bij vorig jaar. Het enige wat wel gelijk is gebleven aan de lakjes uit de vorige assortimenten is dat ze 10ml lak per potje bevatten. Lekker veel voor weinig dus!

De foto is ietsjes bewogen door het slechte licht van de afgelopen dagen >.<

Hebben jullie iets van de Upper WILDside LE gescoord?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie om kans te maken op Hello Kitty oorbellen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Catrice UpperWILDside 02 Hunting Heritage.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//