Catrice Ultimate Nudes 020 Cotton Candy At Eiffel Tower.

Alweer een aantal maanden geleden kwam catrice met deze ultimate nudes lijn die voor langere tijd vast in het assortiment zou zijn. Ik heb er toen een stuk of 4 meegenomen en vandaag is dit mooie lakje 020 cotton candy at eiffel tower aan de beurt om getest en gereviewed te worden.

Het lakje kostte me maar €2,49 en bevat 10ml lak. De verpakking is herkenbaar voor catrice en het kwastje werkt fijn en lakt niet streperig.

De lak zelf heeft een lichte peachy/pink kleur en is aardig sheer. Ik zelf krijg hem niet dekkend maar vind dit ook niet nodig aangezien het een nude lakje zou moeten zijn. Wel droogt het lakje lekker snel waardoor een 2e laagje lak aanbrengen ook sneller gebeurt is dan verwacht.
Al met al, ik hou er wel van!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Catrice Ultimate Nudes 020 Cotton Candy At Eiffel Tower.”

  1. ik heb hem zelf ook , maar ik heb hem alleen maar gebruikt toen mijn nagels nog kort waren. Ik wil hem zeker weer proberen wanneer mijn nagels weer langer zijn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//