Catrice Ultimate Colour Lipstick 180 Breakfast At Tiffany’s.

Een tijdje geleden was er een mooie 50% kortingsactie bij Kruidvat en had ik deze echt diepe zwarte lipstick meegenomen en gelukkig maar, want ik stond versteld toen ik deze tijdens een shoot gebruikte!
Normaal gesproken kun je niet snel een echt goede diep zwarte lipstick vinden, of moet je echt schmink-achtige producten gebruiken. Met deze lipstick heb ik dus echt geluk gehad en voor de prijs van origineel €3,99, hoefde ik het niet te laten!
Nu zal je wel denken, wth moet je met zo’n zwarte lipstick als je ten eerste niet Gothic bent en ten tweede dit ook niet zal worden? Nou, zoals jullie weten doe ik al sinds mijn 15e modellenwerk en ben ik ook zelf fotografe en MUA. Dan is het toch altijd wel erg handig om een zwarte lipstick bij de hand te hebben voor de wat meer high fashion shoots, en zeker een zwarte die ook echt zwart is.
Velen van jullie zullen denk ik ook niet deze lipstick kopen om hem dagelijks te dragen, maar toch wilde ik mijn mening over deze super goede lipstick kwijt.
De lipstick zelf zit in een nette zwarte huls en heeft een mooie vorm stick waar catrice in gedrukt is (dit geeft toch al gauw een wat luxere uitstraling). De lipstick brengt erg fijn, dekkend en creamy aan waardoor je vrij weinig product nodig hebt per keer. Ook heeft de lipstick een lekker zoet geurtje wat ook niet mis is. Er zit zo’n 3,8gram product in de huls die 36 maanden lang goed houdbaar is.
Wel is de lipstick ietwat lastig om snel van je lippen te krijgen. Bij mij stainde deze lipstick mijn lippen een beetje, maar met wat goede make-up remover krijg je het er wel goed af.
Al met al, een lipstick waar je van moet houden en die je waarschijnlijk niet elke dag draagt. Dus zoek je nog een echte diep zwarte lipstick, dan kan ik je deze zeker wel aanraden!
x femketje
PS: vergeet niet mee te doen met de winactie! Het is nog maar 1 dag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice Ultimate Colour Lipstick 180 Breakfast At Tiffany’s.”

  1. Klinkt als een hele fijne lipstick, maar toch zul je mij dit nooit zien dragen.

  2. Klikt een heel erg fijn product! Ik ga hem zeker kopen want ik ben al een tijdje opzoek naar een zwarte lipstick. Voor mijn dient die voor met een halloween feestje en ook voor shoots. ;)
    x

  3. Iewll, zwart is toch echt niet mijn kleur..

    Ik ben een enorm beauty freak maar zwarte lipstick gaat met iets te ver haha..

  4. Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar je modellenfoto's en vooral deze met de zwarte lipstick! Fijn product, alleen zou ik 'm niet kopen omdat ik hem inderdaad niet nodig heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//