Catrice Polishes 865, 910 & 915.

Het is alweer eventjes geleden dat Catrice het vast assortiment weer eens overhoop gooide om het najaarsassortiment er in te kunnen plaatsen. En gelukkig maar dat ze dat gedaan hebben want ik heb alweer 3 mooie nieuwe lakjes weten te scoren!

Als eerste 865 Yellow Sub-Mandarin; een creamy oranjegele tint die ik echt perfect vind voor de herfst dit jaar. De lak dekt ook redelijk snel en met twee dunne laagjes ziet je mani er al netjes uit. Ook bevat de lak een fijne zilveren shimmer die je eigenlijk alleen van heel dichtbij ziet.

Dan 910 Oh My Goldness! Een erg mooie kopergouden lak, vol met mooie shimmer. Deze lak dekt iets minder snel dan de creamy oranje achtige lak maar ook met 3 laagjes zit je goed. Ook droogt deze lak best snel gezien de textuur er van. Veel shimmer of glitter betekend vaak ook sneldrogend!

Het laatste lakje wat ik heb gescoord uit de nieuwe collectie is een mooie royal donkerblauwe tint genaamd 915 George Blueney. De lak bevat veel mooie paarsige, groenige en blauwe shimmer die dit lakje best uniek maken. Deze kleur vind ik ook wel mooi voor de herfst maar denk dat ik deze in de winter nog veel vaker zal dragen. Ook dit lakje dekt met 2 dunne laagjes.

Tot zover mijn 3 nieuwste aankoopjes qua lakjes. De Catrice lakken zijn wel ietsjes duurder geworden dan dat ze eerst waren maar met een prijsje van €2,69 per stuk zijn ze nog steeds goed te betalen!

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice Polishes 865, 910 & 915.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//