Catrice Mono’s 040 & 050.

Soms sta ik echt te kijken van welke producten er maar niet allemaal uit een collectie gehaald worden als er weer een ander jaargetij aan zit te komen. Zo zijn ook deze twee mono’s de pineut maar heb ik ze wel voor een mooi prijsje van €1,40 per stuk weten te scoren!

040, In The Army Now, is een mooie matte army groene tint die 2.5 gram product bevat. Dit klinkt weinig maar omdat de oogschaduw goed gepigmenteerd is doe je echt forever met deze mono.
050, The Noble Knights, is een prachtige shimmery grijs groenige tint met een metallic finish (my fave!) en bevat iets minder product dan 040, namelijk maar 2 gram. Ook hier klinkt het weinig maar is het zeker niet als je kijkt naar de super goede pigmentatie.

De verpakkingen vind ik fijn werken en erg herkenbaar voor Catrice producten. Beide kleuren blenden mooi in elkaar maar ook met andere oogschaduws van andere merken.
Misschien ben je erg benieuwd geworden en wil je deze nog scoren? TIP: kijk in de uitverkoopbakken!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice Mono’s 040 & 050.”

 1. Leuke kleurtjes! Ik vind het altijd zo zonde als er mooie kleuren uit het assortiment gaan.. Maar wel lekker goedkoop scoren dan^^

 2. wow, die zijn wel heel erg mooi!
  ik moet toch maar eens gaan kijken in de uitverkoop bakken!
  leuk blog ook trouwens, ik volg je! :)

 3. erg mooie tinten!
  Dankjewel voor je paketje!
  Ik heb hem binnen gekregen, en vind het super leuk :D
  Ik ga er binnenkort even een post op mijn blog van maken, om je te bedanken!
  x

 4. Die nummer 50 is erg mooi! Ik heb die legergroene ook volgens mij, maar nog niet gebruikt. Is een kleur die ik niet snel gebruik. Heb wel kleding tegenwoordig waarbij ik het kan gebruiken, maar vergeet het steeds. Ik ga zeker even kijken in de bakken. Ik vind deze mono's nl erg goed, de pigmentatie is idd geweldig. Misschien liggen er nog een paar pareltjes in de bakken (vaak is het allemaal al stuk id bakken bij ons, 3 Kruidvat winkels id stad, maar alledrie niet zo best).

 5. Wat jammer zeg dat ze uit de collectie zijn. Ik heb pas nog de kortingsbakken geplunderd maar deze beauty's lagen er jammer genoeg niet meer in. Better luck next time :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//