Catrice Million Styles Effect Topcoat 01 + 02.

Het liep letterlijk storm toen deze LE in de schappen lag. Gelukkig  is het me wel gelukt om alle 8 de topcoats te scoren. Vandaag  in dit artikel worden de eerste twee gereviewed!

01 No Smoke Without Fire is een donkergrijze tot waterig zwarte topcoat die elke lichte of felle lak op een smokey manier donkerder maakt. Zelf heb ik de topcoat geswatched over een peachy roze tint van Essence. Deze zag er met de topcoat als een donkere oudroze tint uit!

02 Million Dollar Baby is 1 van mijn favoriete topcoats uit deze LE. De topcoat heeft een blanke basislak met daarin verschillende groottes goudkleurige en zilveren glitters. Deze topcoat kan eigenlijk over elke kleur lak gedragen worden maar persoonlijk vind ik deze het mooist over een navy blauwe of een zwarte lak.

Beide topcoats hebben een fijn kwastje waarmee je vooral Million Dollar Baby heel precies kunt aanbrengen (denk aan alleen je tips of een reversed manicure). Deze topcoats kosten ietsjes duurder dan de normale lakjes van Catrice. Met een prijsje van €2,99 vind ik het alsnog echte koopjes voor 10ml lak!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Catrice Million Styles Effect Topcoat 01 + 02.”

  1. Leuke aankopen =D Misschien moet ik die kwastjes van Essence ook maar eens proberen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//