Catrice Luxury Lacquers – 8X Sand’Sation.

Mijn blijheid is nonstop aanwezig wanneer ik naar de volgende 8 beauties van lakjes kijk. Vandaag review ik de 8 Sand’Sation lakjes uit de Luxury Lacquers collectie van Catrice. Ga er lekker voor zitten, pak er een kop thee of koffie en een koekje bij want 8 lakken in 1 reviewartikel is niet niks! ;)

DSC_6434 sand

DSC_6470 sandAls eerste 01 100 PerSAND Real. Een zilverkleurige liquid sand die stiekem toch wel een derde dunne laagje kan gebruiken. 2 iets dikkere laagjes is ook prima maar dan is de droogtijd weer wat langer. De lak bevat wat fijnere en iets grovere zilverkleurige glittertjes en shimmer.

DSC_6474 sand02 Maliblue is stiekem toch wel een van mijn favoriete lakken uit de gehele collectie. Een medium royal blauwe liquid sand die met 2 dunne laagjes perfect dekkend is. de lak bevat een blauwe basis met daarin dezelfde blauwe en zilverkleurige shimmer.

DSC_6476 sandDe derde lak is 03 Sandhopper en is een jade groene liquid sand met daarin meer goudkleurige shimmer dan zilver. Ook deze lak zou ik net wat mooier vinden met een derde laagje (de swatchfoto heeft 2 dunne laagjes) maar dat is op zich geen probleem omdat deze soort lakjes over het algemeen aardig snel drogen.

DSC_6481 sand04 PLUMbeach is een druifpaarse liquid sand met zilveren en iets goudkoper achtige shimmer. Erg mooie combinatie! Deze lak is wel weer erg mooi dekkend met maar 2 laagjes en is naar mijn mening een must have onder de paarse lak lovers.

DSC_6485 sandMocht rood meer jouw ding zijn dan is 05 Strawberry BAYquiri de perfecte liquid sand lak. Het is een roodroze lak met daarin zilverkleurige en roodroze shimmer. 2 laagjes is genoeg voor een egaal dekkend effect.

DSC_6487 sand

06 It’s A PINKini World is denk ik mijn all time favourite van deze 8 lakken. Een felle fuchsia liquid sand met daarin roze en zilverkleurige shimmer. Me likey a lot! En ook bij deze lak zijn 2 laagjes voldoende.

DSC_6489 sand

We zijn er alweer bijna doorheen want de zevende liquid sand lak is 07 TropiCoral. Zoals de naam wel doet vermoeden is het een koraalroze lak met daarin zilverkleurige shimmer. Op de foto komt hij meer oranje over dan dat hij in real life is doordat ik de foto’s ‘s avonds laat gemaakt had. In normaal daglicht is de lak meer roze en koraalkleurig dan zalm of peachy. Dit lakje heeft op zich genoeg aan 2 laagjes maar een 3e lijkt me net iets mooier.

DSC_6493 sandAls aller laatste dan wel een peachy oranje liquid sand lak, 08 Waikiki Peach. Ik vond deze liquid sand lak het slechtste dekken van allemaal, maar is alsnog met 3 laagjes niet echt slecht te noemen. De lak bevat een fijne zilverkleurige shimmer en is een leuk zomers kleurtje.

Op alle potjes stond dat 2 laagjes voldoende zou zijn voor een egaal effect. Maar zoals je wel kunt zien en lezen is in sommige gevallen een 3e laagje een stuk mooier. Toch vind ik het stuk voor stuk beauties en voor 3,59 per stuk nog aardig budgetproof ook!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Catrice Luxury Lacquers – 8X Sand’Sation.”

  1. Ziet er mooi uit zeg, die roze is ook mijn favoriet! Weet je trouwens waar deze lakken staan in het schap? Ik was eergister nog bij Kruidvat maar heb niks gezien!

  2. Het zijn echt prachtige lakjes!! Ik wil denk ik nummer 01 gaan halen die vind ik zelf het mooist, hij staat trouwens ook echt heel mooi bij je huid!

    bye

  3. Ik vind ze prachtig, alleen de laatste vind ik niet zo mooi. Morgen ga ik ook maar eens kijken of ze al te vinden zijn in mijn filiaal. Ik ben bang dat ik me net zoals jij niet in kan houden, haha.

  4. Ik zou 100 perSAND real wel willen, maliblue en it’s a pinkini world! Leuke review.. Vergeet niet de rust te nemen die je nodig hebt, dat is ook belangrijk!

  5. Zo tof al die zandlakken! Ik heb vandaag ook reviews en swatches online staan van een paar van deze lakken. I’m very happy with them! Vooral maliblue <3

  6. Ik heb de laatste twee gehaald omdat ik echt zin had in zomerse kleurtjes <3. Maar ik vind de blauwe echt zo tof. Helaas hadden ze die niet meer bij de Kruidvat waar ik was, maar morgen even bij een ander kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//