Catrice FEmale LE Polish 03 Who Are Blue.

Deze LE is al een tijdje uit het schap maar ik ben zo verliefd op dit kleurtje dat ik het niet kon laten hem alsnog te reviewen. Het lakje kostte zoals de meeste Catrice lakjes maar €2,49 en bevat 10ml lak per potje.

De lak zelf is een mooie lavendelblauwe tint, een kleur die ik nog niet eerder zo mooi in mijn eigen stash was tegengekomen. Het aparte aan de lak is dat deze matte opdroogt. Je kunt hem natuurlijk zo laten en voor een wat langere houdbaarheid er nog met een matte topcoat over heen, of je kunt hem alsnog een glossy shiny finish geven door er met een blanke lak of glossy topcoat over heen te gaan.

De lak dekt trouwens ook erg goed, je hebt maar 1 laag of 2 dunnere laagjes nodig om je nagel volledig egaal te krijgen en doordat de lak ietwat matte opdroogt, droogt de lak zelf ook erg snel!

Al met al, ik ben er gek op. Deze lak heeft naar mijn mening alleen maar positieve eigenschappen en vind het jammer dat het een LE is.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice FEmale LE Polish 03 Who Are Blue.”

    1. Ik heb er nog geen kunnen vinden die er echt precues op lijkt.. De meeste zijn of weer net iets meer blauw of paars.

      Een lakje wat ik in mijn stash heb en er het meest op lijkt is Essence 86 a lovely sercret. Deze heeft alleen wel een paarse shimmer en is ook ietsjes paarser maar komt wel erg dichtbij qua kleurtoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//