Catrice FALLosophy – Gradation Powder Blush.

Ik ben een blush freak.. zeg maar gerust een blush weirdo, want ik blijf ze kopen ondanks dat er een stem in m’n hoofd schreeuwt dat ik er al 100 heb en ik toch naar de kassa wandel met een big smile. Zo scoorde ik een 2 weekjes geleden in Hulst deze mooie blush uit de FALLosophy LE. Benieuwd naar mijn mening over de blush Fading Into Dawn, lees dan snel verder!

DSC_0050

DSC_0051

De blush zelf is echt een plaatje om te zien! Hij loopt qua kleur over van licht roze naar een diepe berry roze tint en geeft een glowy finish door de fijne shimmer die in de poeder zit. I LOOOOOVE IT!

De pigmentatie is super, niet too much want zelfs ik met mijn bleke vampier huidje kan hem nog met gemak rocken zonder extreem veel te moeten blenden of super weinig aan te kunnen brengen. Ik heb op onderstaande foto de blush gewoon gemengd aangebracht, maar alle tinten zijn goed gepigmenteerd, ook los van elkaar. De poeder voelt zacht aan op de huid en blend alsof er een engeltje over je wangetjes heen piest ;)

DSC_0072 copy small

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er een nieuwe blush favoriet bij heb. Zeker deze herfst en komende winter ga ik deze veel dragen en waarschijnlijk ook in veel looks gebruken. De blush kostte me €3,99 en bevat een ruime hoeveelheid product van maar liefst 9,7 gram. Normaal gesproken ben ik meer van de koraaltinten of peachy blushes, maar deze roze tot berry blush heeft mijn hart gestolen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice FALLosophy – Gradation Powder Blush.”

  1. Wat leuk dat je echt een blush verzamelaar bent ;-) Ik herken het wel ik heb het met lakjes. Wat zit je haar trouwens mooi op de foto. De blush ziet er goed uit ik wil ook even naar de nieuwe producten van Catrice kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//