Catrice Cruise Couture Polishes 01 t/m 03.

Het heeft even geduurd totdat de Cruise Couture LE eindelijk in de schappen stond bij de Kruidvat filialen waar ik altijd shop maar toen ze er waren was ik ook echt de eerste om het te plunderen. Ik nam o.a. deze drie lakjes, het oogschaduw palette en de gelliner mee om uit te proberen.

Als eerst is het de beurt aan de drie lakjes. 01 Hi, Society was eigenlijk de enige lak die ik wilde scoren maar toen ik de andere roze getinte lakjes zag kon ik niet anders dan die twee ook mee te nemen. Hi, Society is een peachy/zalmkleurige nude lak, creamy met een erg mooie oranje/roest achtige shimmer. De shimmer maakt het lakje echt uniek en de lak dekt ook nog eens lekker snel met 2 laagjes.

Dan 02 Jetsetter, een lakje waar ik op slag verliefd op werd zodra ik het zag. Een prachtige koraalroze creamy tint zonder shimmer maar met een goede glossy finish. Ook dit lakje heeft maar 2 laagjes nodig voor een mooie egale nagelkleur. Deze kleur schreeuwt voor mij echt zomer en ik kan niet wachten hem ook echt langere tijd te dragen zodra het zonnetje wat harder gaat schijnen. Tot nu toe heb ik hem alleen nog maar geswatched en gebruikt voor een gradient/ombre nail art waar hij overigens ook erg goed voor gebruikt kan worden.

Het laatste en derde lakje wat ik van de collectie heb meegenomen is deze donkerroze tint genaamd 03 Welcome To Pink Tropez. Een fuchsia donkerroze tint die overigens erg veel lijkt op een ander nieuw lakje wat ik recentelijk gekocht heb van China Glaze (Fuchsia Fanatic uit de Electropop collectie). Ook dit lakje dekt lekker snel met twee laagjes en heeft een mooie creamy en glossy finish.

Al met al, wil je ook nog zo’n fris en fruitig zomers lakje scoren dan moet je er snel bij zijn want de nieuwe collectie van Catrice staat alweer te trappelen om in de schappen gezet te worden begin juli!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Catrice Cruise Couture Polishes 01 t/m 03.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//