Catrice Coolibri Eyeshadow Pen 01 Precious Nectar.

De Coolibri collectie is nu in de meeste schappen alweer verdwenen. Maar aangezien ik eerst niet van plan was om iets uit de collectie te scoren, kon ik het toch niet laten om deze mooie eyeshadow pen mee te nemen voor een prijsje van €3,49.

Zelf ben ik, vooral de laatste tijd, helemaal gek van goudkleurige en champagne kleurige oogschaduws, pressed oogschaduws, creamy oogschaduws of baked oogschaduws: het maakt niet uit, i’m in love with champagne!

Deze eyeshadow pen heeft ook een super mooie subtiele kleur die je makkelijk wat intenser kunt maken door de kleur op te bouwen. Zelf vind ik het mooier met maar 1 laagje op het bewegend ooglid en daar een mooie strakke zwarte winged liner bovenop. Door de fijne shimmers in deze oogschaduw krijgen je ogen wat meer licht wat ze meer opvallend maakt.

Een pluspunt aan deze eyeshadow pen vergeleken bij een gewone oogschaduw is dat je deze heel makkelijk, snel en precies aan kunt brengen maar ook makkelijk zonder kwasten kunt blenden. Ook heb je natuurlijk geen enkel risico tot fall out en dat is altijd mooi meegenomen!

Al met al, me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice Coolibri Eyeshadow Pen 01 Precious Nectar.”

 1. Ik vind goud/champagne/glitter kleurtjes ook helemaal geweldig. Ik ben benieuwd naar een look met deze eyeshadow pen. :)

 2. misschien ben je een beetje laat met deze post, omdat coolibri bij de meeste al weg is.. wel leuke review hoor

  1. Dat had ik er ook bovenaan in de post bijgezet :3 maar ik vond het alsnog een erg fijn product wat zeker wel review-waardig was! :)

 3. Deze pen heb ik in de kortingbakken bij de kruidvat gezien.
  Ik zat nog te kijken of ik er 1 mee zou nemen, maar toch niet gedaan.
  Met korting waren ze bij ons 2,49!
  xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//