Catrice Contourious – Sculpting Powder Palettes.

DSC_4096Eerder deze week was ik even in het KV met mijn bestie Iris en liep ik tegen een zowat onaangetast Catrice LE schap aan. De Catrice Contourious collectie tickles echt mijn fancy en ik kon ook niet anders *als doorgewinterde blush, bronzer en highlighter addict* dan ze mee te nemen en toe te voegen aan mijn stash.

Benieuwd naar mijn mening, swatches en foto’s, lees dan snel verder ;)

DSC_4095

Eerst even wat info: beide palettes kosten €4,99 per stuk. In de persartikelen waren verkeerde prijzen doorgegeven welke veel lager liggen dan de verkoopprijs. Denk eerlijk gezegd dat dit een inkoopprijs was en deze per ongeluk als persbericht zijn meegestuurd. Het palette bevat 3 tinten, welke in totaal 12gram product bevatten en per palette goed met elkaar matchen om zo het perfect geshapete gezicht te creëren.

DSC_4098 pale perfectionist DSC_4105 pale perfectionistHet eerste palette is Pale Perfectionist en is perfect geschikt voor de meest bleke scheetjes onder ons. Op dit moment kan ik zeggen dat ik wat meer gebruind ben en dus niet meer gezien wordt als de tweeling zus van Casper het vriendelijke spookje. Toch vind ik deze alsnog mooi bij mijn ietwat bruinere huid op dit moment. Het palette bevat een creamy kleurige highlight, een mauve-roze blush en een lichte bronzer met iets koelere ondertoon.

DSC_4100 almond architect DSC_4107 almond architectMijn favoriete palette is deze, Almond Architect. Ook dit palette heeft 3 mooie tinten waaronder een warme bronzer, een warme koraal blush en een creamy met gelige ondertoon highlight. Deze vind ik echt zo mooi! Alle kleuren roepen echt mijn naam en ze zijn ook nog eens super mooi om los van elkaar te gebruiken. Ik zie mijzelf echter ook wel dit palette gebruiken als oogschaduw, voor een beachy warme koraal look met stunning highlight welke vanaf de maan terug te zien is op mijn jukbeenderen :D

Zoals wel te lezen is ben ik echt enthousiast! De kleuren zijn prima gepigmenteerd (sommige zelfs iets too much on the skin, blenden is een must!), en de kleurenvariaties zijn erg mooi. De palettes zitten in een herkenbare maar stevige verpakking en bevatten een royale 12gram product per palette. De prijs vind ik ook erg meevallen, voor €4,99 kun je al 1 van de 2 palettes scoren.

Mocht je net als mij een make-up junkie zijn, dan raad ik aan ze beide mee te nemen. Pale Perfectionist vind ik gorgeous voor de najaar maanden wanneer ik wat bleker ben. Almond Architect is stunning voor deze tijd van het jaar wanneer de zon vol op schijnt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Catrice Contourious – Sculpting Powder Palettes.”

  1. Dat is een hoop! ;) Zelf ga ik altijd eerder voor de enkele items omdat mijn ervaring leert dat in zulke trio’s vaak een mindere kleur zit. Gelukkig is dat in dit geval niet zo :D

 1. Ze zien er zeker mooi uit! Ik heb ze ook al even gespot en vind ze echt prachtig! En voor die prijs hoef je ze inderdaad niet te laten liggen.

  1. Nee he :D Het enige jammere was wel dat de persberichten prijzen doorgaven van ongeveer te helft van de daadwerkelijke verkoopprijs >.< Geloofde er al vrij weinig van, prijsjes als 2,18 vond ik al erg apart voor een merk als Catrice ^^'

  1. Ja ik vind ze qua hebben-effect ook niet zo heeeeeel opvallend, maar ze zijn in gebruik erg nice en beter dan verwacht :)

  1. Misschien dat je ze alsnog kunt scoren hoor :) Heb hier al gemerkt dat ze niet zo heel erg snel gaan door de wat minder opvallende verpakking ;)

 2. Yep, ik vind ze zeker mooi. Het is alleen dat ik nog lades vol met contour paletten heb liggen. De verpakking had mooier gekund vind ik. Daar heeft Catrice een kansje laten liggen.

 3. Deze zien er heel fijn en mooit uit =) Ook prettig dat je 3 producten in 1 pallette hebt. Goede review!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//