Catrice C02 Lavenderlicious.

Een tijdje geleden lag deze LE (Enter Wonderland) in de schappen en met een mooie 50% kortingsactie had ik dit lakje meegenomen om eens uit te proberen.
De verpakking is ten eerste echt super schattig en gaat goed samen met het thema van de LE. De kleur zelf is erg mooi en dekte verassend genoeg binnen 1 laag! De lak droogt ook aardig snel van zichzelf wat ik ook een mooi pluspunt vind. Het is een creamy lakje met een mooie lavendel-ish kleur, perfect voor de lente en zomer.
(2 swatchfoto’s in verschillend licht met aardig ingekorte nageltjes ^^)

In het potje zit zo’n 8ml waar je best lang mee doet en de lak is ook erg mooi in combinatie met glitterlakjes en andere nail art. Het lakje kostte me maar €1,25 (€2,49 volle prijs) en is daarmee erg low budget, ook als je de volle prijs moet betalen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice C02 Lavenderlicious.”

  1. Ik hou niet zo van paars op mij nagels, maar ik moet zeggen dat deze wel mooi is! Verder vind ik je nagels nog lang, terwijl je zegt dat het ingekort is, haha!

  2. Je nagels zijn op een mooie lengte! En wat een mooi kleurtje, zeg. Heel fijn die Catrice lakjes <3

  3. Ik had deze al een keer bij kruidvat gekocht met het nagelfestijn (1+1 gratis) en nu zag ik hem vandaag bij trekpleister in de kortingsbak liggen voor maar 1 euro! Die kon ik natuurlijk niet laten liggen dus nu heb ik deze dubbel:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//