Catrice Brushed Metal Effect Polishes 900 + 905.

Catrice heeft een tijdje terug haar assortiment vernieuwd en daarmee kwamen er ook een aantal nieuwe lakjes bij. Als nagellakfanaat kon ik daarom deze twee nieuwe brushed metal effect lakjes niet laten staan. Ze zijn zo pretty!

Als eerste 900 Steel My Heart, een donkere grijsbruine tint met multicoloured shimmer in. De lak droogt snel en matte op wat ik zelf wel erg mooi vind. Ook voelt de lak als deze opgedroogd is niet glad aan maar een beetje ruw. Echt alsof er met een staalborstel over staal heen is gegaan!

905 Steel My Soul is echt mijn favoriet van deze twee. Deze lak is wat lichter, een mooie taupe grijzige tint met prachtige goudkleurige shimmer. Ook deze lak droogt matte en snel op met eenzelfde resultaat als Steel My Heart.

De lakjes dekken ook ontzettend snel, met 2 dunne laagjes is je lak al perfect! De finish van deze lakken is dus matte, wil je een iets meer glossy resultaat kun je altijd nog een topcoat aanbrengen. De prijs van Catrice lakjes is ietsjes omhoog gegaan maar alsnog lekker budget. €2,69 voor een potje met 10ml lak vind ik een koopje.

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Catrice Brushed Metal Effect Polishes 900 + 905.”

  1. Mooi man! Steel My Soul ziet er fabulous uit!! ik had de donkere in de winkel geswatcht (foei!), en die vond ik minder, hij droogde maar niet en hij droogde maar niet, maar zo ziet ie er best wel tof uit…

  2. ik heb Steel My Soul, ik vind hem erg mooi. Maar steel My heart vind ik ook mooi nu ik hem zo zie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//