Catrice Bohemia Definition Bronzer.

Nog niet zo lang geleden lag deze LE in de schappen. Deze LE sprak me niet echt aan, ik vond de kleuren wat gewoontjes en heb daarom ook alleen de bronzer meegenomen om eens uit te proberen.
Voor maar €3,99 kon ik deze (verrassend) mooie bronzer aan mijn stash toevoegen!

De bronzer heeft een matte licht bruine tint die erg goed gepigmenteerd is. Je kunt de kleur goed en makkelijk opbouwen maar ook is de bronzer erg mooi in de huid te blenden zonder er veel moeite  voor te moeten doen. Ook heeft de bronzer een lekkere geur, niet iets wat ik gewend ben van budget make-up en is de bronzer ook erg zacht in gebruik.

De verpakking vind ik wel fijn, ben sowieso wel gek op vierkante doosjes en deze ging erg makkelijk open, ook met lange nagels zonder deze te breken. Het ingeprinte design van de bronzer vond ik erg leuk bedacht en paste goed bij het thema van de LE. Jammer genoeg is het design wel snel weg als je de bronzer een keer of 4 gebruikt hebt.
Al met al, een fijne bronzer die ook voor de lichte huidjes onder ons erg goed geschikt is!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Catrice Bohemia Definition Bronzer.”

  1. Fijn dat je je mooie nagels niet brak op de verpakking :P Het zier er uit als een fijn product.

  2. voor mij zou het niet de goede kleur zijn maar fijn dat hij toch goed 'uitpakt'. ik ben nu ook opzoek naar een goede bronzer (en blusher!). altijd ff uitproberen met dit soort make-up artikelen:) liefs X

  3. heb hem ook gekocht!
    Ik vond hem zo fij, gelukkig vond ik m in de uitverkoopbak nog een keer en kocht die er ook nog bij :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//