Catrice Big City Life: The Sydney Collection.

Deze week is het tijd om dit palette van de LE te reviewen, inclusief het bijpassende lakje. Klik HIER voor het review over the London collection en HIER voor het review over the Berlin collection!

 

Het palette kost normaal €6,99 maar ik had het in een mooie 35% kortinsactie gekocht waardoor het palette me nog geen €5,00 heeft gekost.
Het uiterlijk van het palette vind ik erg gaaf; allerlei gebouwen etc. die met Sydney te maken hebben en het is verder ook handig in gebruik. In totaal zitten er twee blushes en 6 oogschaduw tinten in met daarnaast nog een klein zwart oogpotloodje en een dubbelzijdige applicator die ik eigenlijk nooit echt gebruik. Ik neem liever mijn eigen kwasten die wat zachter zijn voor de huid rondom de ogen.
De oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd en er zitten matte en metallic finishes tussen. De blushes zijn uiteraard ook erg goed gepigmenteerd, een beetje TE goed voor mijn lichte huid; blenden is dus een must! Ook zijn de oogschaduws verder wel erg zacht, pas dus op voor fall out. Verder is het kleine oogpotloodje ook erg goed gepigmenteerd en is deze niet te hard maar ook niet te zacht in gebruik. 
 (look met de tinten town hall, the rocks, bondi beach en royal botanic garden.)

Mijn favoriete blush tint uit dit palette is Opera House en mijn favoriete schaduw tint is Botanic Garden.
Over het lakje ben ik eigenlijk ook alleen maar te spreken; een aparte maar mooie herfst tint in paars/taupe. Het heeft een mooie creamy finish en dekt in 1 dikke laag of twee dunnere laagjes. Zelf ga ik liever voor twee dunnere laagjes aangezien de droogtijd dan aanzienlijk minder is!
Het lakje kost normaal (zonder kortingsacties e.d.) €2,49 en bevat maar liefst 10ml waar je echt een eeuwigheid mee doet.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice Big City Life: The Sydney Collection.”

  1. Mooi zeg! De kleuren in de look die je hebt gemaakt staan echt prachtig bij je ogen!

  2. Erg mooie look heb je gemaakt! Doet me twijfelen om dit palette toch te kopen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//