Catrice 700 Birdy Reloaded!

Natuurlijk is het niemandecht ontgaan; de nieuwe knallende kleuren in de vernieuwde Catrice nagellakcollectie. Ondanks da t ik niet echt een geel persoon ben vond ik het wel eenkek kleurtje om in mijn stash te hebben. Ik had er redelijk veel goed overgehoord en toen kon hij niet meer ontbreken tussen alle andere Catrice lakjesin m’n Ikea helmer kastje. (zeker niet toen ik hoorde dat het de perfecte dupevan Chanel’s Mimosa was!)
Jammer genoeg vind ik hemeen beetje tegenvallen en dan heb ik het vooral over de dekkendheid van de lak.Iets waar ik trouwens wel vaker problemen mee heb bij Catrice lakjes; het maaktniet uit of ik nu 2 of 4 laagjes aanbreng, mijn natuurlijke tips blijvendoorschijnen terwijl bij mensen met korte nagels de lak serieus al binnen 1 of2 laagjes perfect is. Daarom hou ik deze lak zelf ook meer voor nail artdetails of een vrolijke french manicure.

Wel vind ik het een leukeen vrolijke gele tint en bevat de lak een erg pretty maar niet al te aanwezigeshimmer. Ik denk dat de lak wel goed te gebruiken is op een witte basislak, danzal er sowieso geen enkele tip meer doorschijnen.
Ik heb dit lakje welvergeleken bij andere gele lakjes die ik van Catrice heb zoals 010 Don’t FeedThe Birds  (deze is net wat donkerder enheeft geen shimmer) en 510 Bye Bye Birdy (deze is ietsjes lichter en bevat geenshimmer).
Ondanks dat deze lak bijmij niet super dekt raad ik deze wel aan, gewoon omdat het een super mooi envrolijk lakje is voor een klein prijsje van €2,49.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice 700 Birdy Reloaded!”

  1. Op de 1ste foto leek hij meer pastel maar op de nagel is het een felle kleur en die moet ik hebben :) Supermooi!!

  2. Deze lakjes doen we denken aan Pasen =D En kuikentjes! Ik heb zelf Bye Bye Birdy, ik vind die kleuren echt mooi!

  3. Ik las ergens dat hij nagenoeg hetzelfde is als Essence – Wanna Be Your Sunshine, die ik heb en idd hij lijkt er super goed op! :)
    Ik ben helemaal weg van geel tegenwoordig haha ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//