Catrice 360 Raspberry Fields Forever.

Een van mijn favoriete zomerse lakjes is deze mooie donker roze kleur van Catrice. Voor een mooi prijsje van nog geen €2,50 had ik deze laatst aan mijn stash toegevoegd. 
De lak vind ik erg fijn, lakt mooi dekkend in zo’n 2 a 3 laagjes en is niet streperig. De verpakking is classy en herkenbaar voor Catrice producten. De lak geeft een mooie creamy en glossy finish en blijft met een goede topcoat erg lang goed op je nagels zitten. 
Er zit 10ml in het flesje waar je dus een aantal zomers lang mee kunt doen. Alleen staat er geen houdbaarheidsdatum op het flesje, maar ik denk dat als je het potje zo af en toe eens schud, dat de lak wel een jaar of 2 mee kan gaan.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Catrice 360 Raspberry Fields Forever.”

  1. Mooi kleurtje! Volgens mij blijft nagellak altijd wel goed, als het dik word kan je namelijk verdunner erbij doen

  2. Ahh, deze wilde ik zo graag hebben, maar hij is steeds uitverkocht.. uiteindelijk ene in duitsland gekocht die erop leek… xD

  3. Apart kleur is dit, ik heb dit lakje nog niet in mijn stash. Elke keer twijfel ik er weer over.

  4. Mooie kleur! Ik heb hem nog niet gespot in de winkel, of ik heb er helaas over heen gekeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//