Catrice 30 Lilactric.

Over de nieuwe Catrice lakjes lijkt iedereen wel een andere mening te hebben. De een vind ze crappy en verschrikkelijk, en de ander (zoals ik er zelf ook over denk) vind het allemaal wel meevallen en vind ze helemaal niet zo slecht. Vandaag in de review 1 van die nieuwe lakjes namelijk 30 Lilactric. Een lak die me op de perstfoto’s niet echt aansprak maar in real life mijn hart gestolen heeft.

DSC_3288 copy DSC_3290 copy De lak is in mijn ogen pretty uniek, geen standaard lila paarse tint maar een gorgeous pearl achtige lichte bleke lila met daarin een gorgeous gouden gloed/fijne shimmer. Deze gouden gloed valt alleen op in bepaald (zon) licht maar is zo ontzettend mooi! Deze shimmer/gloed heeft me overgehaald dit lakje tijdens het 1+1 nagelfestival mee te nemen in mijn kruidvat winkelmandje. De lak dekt met zo’n 2 a 3 laagjes en lakt verder best okay met het vernieuwde kwastje. Mijn kwastjes zagen er niet zo spritsy uit zoals het bij anderen wel het geval was, en lakte daardoor ook normaal en best fijn.

DSC_3292 copy

De nieuwe Catrice lakjes kosten nu €2,99 per potje met 10ml lak. Ze zijn weer wat in prijs omhoog gegaan maar nogsteeds lekker budgetproof!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Catrice 30 Lilactric.”

  1. Ik vind de lakjes toch ook wat minder, de kwastjes zijn er niet op verbeterd. Maar ik heb al gemerkt dat het afhankelijk is van lakje tot lakje. Deze ziet er goed uit maar lila is niet zo mijn kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//