Catrice 12 Walk The Lime.

Weer zo’n awesome aparte maar mooie tint uit het in maart vernieuwde Catrice assortiment: 12 Walk The Lime. Ook bij dit lakje heb ik nog geen problemen gehad met dat het kwastje niet goed gesneden is of dat de dop stuk gaat, ik heb denk ik gewoon geluk gehad met mijn aankopen. Maar nu op naar het lakje zelf!

DSC_3566 copy DSC_3567 copy De lak is super mooi en creamy maar bevat wel een erg fijn zilveren shimmertje. De naam verklapt te kleur al want het is echt een lime groene tint die lekker fris en vrolijk oogt. Perfect voor de lente en zomer! Zelf vind ik de lak super fijn lakken omdat de kleur al met twee laagjes dekt. Ook is de lak perfect voor ombre of watermarble nails en daardoor erg multifunctioneel. Het is geen standaard lak en van de kleur moet je echt houden. Maar dat zit wel snor bij mij als nagellak-addict.

DSC_3568 copy

De lak bevat zoals altijd 10ml lak en kost €2,99. Zelf heb ik ‘m voor de helft van de prijs gescoord tijdens een mooie kortingsactie bij Kruidvat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Catrice 12 Walk The Lime.”

  1. Mooie kleur. Ik heb zelf ook wat specialere kleurtjes zoals geel, groen en paars, maar ik merk dat ik toch altijd naar roodtinten grijp.

  2. Superleuk! Je blog ziet er goed uit :) Wil je misschien meedoen aan mijn winactie? Je kunt nu een supergave curling wand winnen van Remington! Liefs, Anne

  3. Eigenlijk doet dit kleurtje me denken aan kots lol! Niet echt mijn kleur dus… Maar ergens is hij ook wel geinig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//